Muntatge fotos Andrea Janeiro i Belén Esteban

Andrea Janeiro confirma els pitjors presagis sobre la seva mare Belén Esteban

Després de la caiguda, ha arribat la pitjor notícia per a Belén Esteban

La relació que té Andrea Janeiro amb la seva mare no es compara amb res. Mare i filla sempre han estat molt unides i, malgrat que no comparteixen el mateix somni de treballar a la televisió, Belén Esteban ha respectat sempre l'opinió de la seva petita.

Fins i tot quan Andrea, amb 18 anys, va decidir marxar a Londres per complir el seu somni: estudiar comunicació audiovisual a una de les universitats amb més prestigi. Malauradament, la jove va haver de tornar a casa per la pandèmia i ara no se separa de Belén.

Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro i Belén Esteban són inseparables | Catalunya Diari

 

Andrea, preocupada per la seva mare

I sort que està a Espanya. Andrea Janeiro està sent un suport fonamental en el pitjor moment de Belén Esteban després de caure en ple directe. La col·laboradora de Sálvame feia en directe una prova que la direcció de Mediaset li havia proposat. Però caure no entrava als plans de Belén.

La càmera va gravar la seva fractura de tíbia i peroné i de seguida, amb l'ajuda dels seus companys i una ambulància, se'n va anar a l'hospital.

Caiguda de Belén Esteban a 'Sálvame'
Belén Esteban es va trencar la tíbia i el peroné a 'Sálvame' | Mediaset

Al principi, allà li van donar el millor dels pronòstics: repòs durant sis o vuit setmanes i sense necessitat d'intervenir quirúrgicament. Tot i això, a mesura que han passat les hores, la situació de Belén Esteban ha empitjorat i s'han complert els pitjors presagis.

Andrea Janeiro ja sap que es confirma la pitjor notícia

«Està fatal, molt baixa d'ànim, no contesta al mòbil i ha passat molt mala nit, amb molt de dolor. Ni tan sols ha pogut pujar a l'habitació per les escales», explicava Jorge Javier en ple directe.

Una notícia que només feia augmentar la preocupació per la mare d'Andrea Janeiro. Finalment, la noia ha confirmat els pitjors presagis sobre Belén Esteban. La de Paracuellos haurà de passar pel quiròfan aquesta mateixa setmana, després que els metges valoressin que és el millor per a la col·laboradora.

▶️ TORTAZO EN PLENO DIRECTO: Belén Esteban se la pega en Sálvame y acaba en el hospital

Al principi van pensar que aquesta fractura es podria curar sense intervenció quirúrgica, però van canviar d'opinió a última hora. Una decisió que no serà gens fàcil per a Belén Esteban, tenint en compte la por de la col·laboradora a les operacions.

Ha estat ella mateixa qui, més d'una vegada, ha confessat la por que té als quiròfans. La diabetis, el seu principal problema de salut, podria ocasionar-li alguna complicació durant la intervenció.

Belén Esteban té por

Després de caure, Belén Esteban rebia missatges dels seus companys de professió. Però és tan gran l'ensurt de la col·laboradora que no es troba amb forces de respondre.

No agafa trucades de telèfon, ni respon als missatges. «Moltes gràcies a tothom pels missatges de Whatsapp i per les trucades de telèfon. Ho agraeixo de cor», escrivia a Instagram.

Captura 'storie' d'Instagram de Belén Esteban
Belén Esteban ha agraït tot l'afecte que ha rebut després de la seva caiguda a 'Sálvame' | Instagram

«Perdoneu que no contesti i no agafi el telèfon. No estic amb ànims, però només vull dir-vos que gràcies pel vostre afecte», concloïa Belén Esteban.

Andrea, protagonista per la seva cita inesperada

I mentre es parla de la caiguda de Belén Esteban, Andrea Janeiro s'ha convertit en la protagonista dels titulars roses. I tot per tenir una cita inesperada amb el seu pare. Aprofitant que Jesulín d'Ubrique estava a Madrid i era el convidat estrella de El Hormiguero, Andrea Janeiro va acudir al programa de Pablo Motos.

Fotomuntatge de Julia Janeiro i Andrea Janeiro
Andrea Janeiro i Julia Janeiro tenen bona relació | Instagram/Gtres

Al costat dels seus germans, Jesús Alejandro i Julia Janeiro, va gaudir de l'entrevista que van fer al seu pare. «Hi va haver molta complicitat entre els tres germans», explicaven alguns mitjans.

Sens dubte, una reconciliació entre pare i filla inesperada després que durant anys s'assegurés que la relació entre el torero i Andrea Janeiro no era la més desitjada.