Fotomuntatge de la reina Letícia i la princesa Elionor

Letícia s'enfada en conèixer l'edat real de la nova parella d'Elionor

La Reina Letícia està acceptant de mala gana que la seva filla tingui xicot

La Reina Letícia és l'ànima de la Casa Reial. La Reina és la que mana a la família i li agrada estar pendent de tot. Tot i ser organitzada, meticulosa i estrictament afectuosa, es desviu per les seves dues filles.

Letícia vol que Elionor i la seva germana siguin feliços i tinguin una joventut sana i equilibrada. Lògicament sense desatendre les seves obligacions reials i donant una bona imatge pública.

La Reina Letícia va organitzar les agendes per quadrar l'aniversari de Paloma Rocasolano, la seva mare, amb la visita a Espanya de la Princesa Elionor. Aquell esdeveniment va cridar l'atenció per diverses coses, però una destacava sobre la resta: un noi desconegut que acompanyava a la reina i a la filla.

▶️ La bronca que se ha llevado la reina Letizia por el trato hacia su sobrina

Es tractava, segons han explicat diversos experts de la Casa Reial, del xicot de la Princesa Elionor.

És un noi estranger que va acompanyar a la princesa a Espanya i que va estar tota l'estona amb la família d'aquesta. Ara, Pilar Eyre ha tret a la llum més detalls sobre aquest jove que ha robat el cor a Elionor i a qui la Reina Letícia ha hagut d'acceptar.

La Reina Letícia descobreix l'edat real de la parella d'Elionor

La Letícia és conscient que la seva filla ja té 16 anys, i per això és normal que vulgui tenir les seves primeres relacions amoroses. Elionor ha escollit un jove alt, amb cabell castany, amb barba i estranger com a parella.

La relació sembla tan consolidada que el noi, que és company d'estudis d'Elionor, l'ha acompanyat fins a Espanya com «amic especial». Segons Lecturas, el noi és a un curs més endavant que el d'ella, per tant, estaria a prop de la majoria d'edat.

Aquest detall preocupa a la Reina Letícia, encara que no li queda més remei que aguantar. Segons s'explica, Elionor i el seu amic els sembla «inconcebible» el fet d'estar allunyats l'un de l'altre, per això ell la va acompanyar a Espanya amb tota naturalitat. Això els va portar a haver de quadrar agendes, sempre pensant en els actes de la princesa, i a haver de renunciar a altres plans que havien pensat per aquests dies.

Eyre es pregunta per l'agenda de la princesa durant la Setmana Santa. «No sabem gaire bé què ha fet la princesa d'Astúries aquests dies a Espanya, a banda dels dos actes en què ha participat i la visita a la seva àvia materna pel seu aniversari. El que sí que coneixem és el que no ha fet».

Suposem que s'haurà relaxat, aprofitant per estar amb els seus pares i amb la seva germana, a més de gaudir d'aquest descans acadèmic. El que fan la majoria dels joves de la seva edat, vaja.

Imatge del rei Felip amb la reina Letícia.
La Reina Letícia es preocupa molt per la imatge que dona la Casa Reial | GTRES

La bellesa d'Elionor davant de l'orgullosa mirada de la seva mare

La visita d'Elionor a Espanya ha servit perquè la puguem veure sense mascareta, després de dos anys de pandèmia i de restriccions. Tothom ha elogiat la impressionant bellesa de la jove.

Pilar Eyre, molt crítica amb la Família Reial, també ha opinat sobre això: «L'aparició d'Elionor sense mascareta ens ha deixat a tots bocabadats perquè el seu rostre és d'una bellesa madura i enlluernadora».

Primer pla princesa Elionor
Elionor ha heretat la bellesa dels seus pares. S'assembla més a Felip o a Letícia? | GTRES

Elionor ja ha tornat a Gal·les on ha reprès les seves classes amb normalitat aquesta mateixa setmana. A Espanya, la Reina Letícia s'ha tornat a quedar al comandament de la situació i amb més polèmiques a la vista.

Després que el seu marit hagi fet públic el seu patrimoni, ara totes les mirades hi estan posades perquè faci el mateix.