Imatge d'Emma García.

Emma García, sense paraules després de la separació que li pot canviar la vida

Emma García protagonitza el moment més emotiu de 'Viva la vida'

Fa molts anys que Emma García és a la televisió i és una de les cares més reconegudes del panorama gossip espanyol. Com a presentadora ha estat en molts espais diferents i ha viscut moltes disputes, però és cert que sempre segueix un patró comú: sap somriure com ningú davant els moments més tensos al plató.

Al llarg de la seva carrera ha coincidit amb molts col·laboradors, entrevistats i personatges. Emma García,  normalment, no sol intimar massa amb els famosos perquè sap que la seva vida privada és fora de la televisió. Tot i això, Emma ha connectat amb un dels seus últims fitxatges, fins al punt que s'ha emocionat com poques vegades abans.

Emma García plorant primer pla
Emma García té molt afecte a alguns dels tertulians de Viva la vida, com Ana María Aldón | Mediaset

I és que la presentadora basca sap que el que passa al seu programa té repercussió, de vegades negativa per a les persones. Tot i l'afecte i suport que Emma ha donat sempre a Ana Maria Aldón, totes dues han viscut un moment decisiu aquest cap de setmana.

Emma no ha pogut evitar abraçar a l'andalusa i les llàgrimes no han trigat a sortir.

L'acusació que ha deixat a Emma García sense paraules

Emma té molt bon ull per fitxar col·laboradors per al seu programa. Va apostar per la dona d'Ortega Cano i tot l'ha sortit molt bé. Ana ha aconseguit convertir-se en la protagonista de Viva la vida.

Primer per la seva sinceritat a l'hora de parlar de la seva relació amb el torero. Ana va confessar que li faltava una 'espurna' en el seu matrimoni, cosa que va provocar una immensa quantitat de notícies, titulars i comentaris que van dir que la parella era a la vora de la ruptura.

Emma, «en xoc» per les polèmiques paraules d'Aldón, no va dubtar en ajudar a la dissenyadora. Emma ha empatitzat molt amb Ana María i no permet que ningú l'ataqui.

Després, la polèmica va arribar per la relació d'Aldón amb la filla d'Ortega Cano i amb Ro Flores. Ana Maria també va tenir a Viva la vida, un espai per parlar lliurement i poder donar la seva opinió sobre el tema.

Pla general del plató de Viva la Vida.
Emma García i Ana María Aldón estan juntes cada cap de setmana a Telecinco | Mediaset

Ara, el fet que acusin una altra vegada a Ana María Aldón ha deixat a Emma García força tocada, fins al punt de la llàgrima. «Estic amb unes ganes de plorar, d'abraçar-te».

Amb una emotiva abraçada entre elles, la tarda va acabar força dramàtica. «Tant de bo no ens deixis i si ens deixes, que no sigui per culpa d'altres». Diego Arrabal s'afegia a l'abraçada d'Emma García donant suport, així, a Aldón, de qui s'ha difós el rumor que es dedicava a l'ofici més vell del món.

Emma García i la seva humanitat, clau per als col·laboradors

Emma García es notava que estava incòmoda amb el tema que s'ha tractat al seu últim programa. Ana María Aldón feia front de manera contundent als rumors que s'havien difós sobre el seu passat. Va amenaçar amb demandes i va desmentir rotundament haver tingut mai relacions íntimes amb ningú a canvi de diners.

Seria i continguda com sempre, la dissenyadora va passar una de les tardes més dures que recorda a la televisió. Va haver de respondre incòmodes preguntes dels col·laboradors amb esforços evidents per aguantar les llàgrimes. «Aquí jo soc un personatge, però soc persona», deia Ana María Aldón, però Emma la interrompia: «No, no, no, aquí ets una persona també».

«Jo tinc un cor i jo quan surto també m'enfonso, a part que la meva salut mental tampoc la tinc massa bé», deia Ana María Aldón.

Emma també estava dolguda i enfadada pels rumors falsos sobre Ana María. «Ella no sap per què surt, aquí s'hauria de preguntar a la persona que treu això i per què la treu», explicava García. «És clar que hi ha una intenció de maldat absoluta cap a ella».

Emma ha empatitzat molt amb Ana María i li dona suport dins i fora de la pantalla.