Muntatge fotogràfic de Sandra Barneda i Nagore Robles.

La catalana Sandra Barneda rep un revés inesperat de Nagore Robles

Nagore Robles ha sorprès Sandra Barneda

Sandra Barneda està travessant un dels moments més complicats de la seva vida. I és que, a més que no presentarà aquesta edició de Supervivientes, està afrontant la dura separació de Nagore Robles.

El mes de febrer passat és quan van decidir posar punt final a la seva relació. Una decisió que, malgrat que van prendre en conjunt, les està fent patir. Això sí, no han perdut el contacte, bàsicament per les dues mascotes que tenen.

Ara, la periodista i escriptora pot témer que aquest contacte es redueixi notablement. El motiu és que acaba de rebre una notícia inesperada de la seva ex: es muda.

Sandra Barneda descobreix el pas que està fent Nagore Robles

La presentadora de La isla de las tentaciones està aguantant com pot el desamor amb la col·laboradora de Telecinco. I aquesta està fent el mateix. En concret, està prenent decisions que l'ajudin a mitigar el dolor i emprendre un nou camí.

Precisament, per aquest motiu, Nagore ha optat per fer un pas que ha sorprès Sandra. Ho ha comunicat a tothom a Instagram d'una forma original. Ha dit: «Hi ha una cosa important que vull compartir amb vosaltres, què creus que és?».

Després d'aquesta pregunta, els seus fans han plantejat des que estava embarassada fins que tenia nova parella. Tot i això, no han encertat i ha hagut de treure'ls de dubtes dient: «Mudança».

Així, ha compartit a les seves stories una fotografia d'ella feliç al saló de casa seva i envoltada de caixes. Imatge a la qual ha afegit les paraules següents: «Sí, ai, quina bogeria!».

Muntatge instagram Nagore Robles
Sandra Barneda sap que Nagore es muda | Catalunya Diari

D'aquesta manera, ha deixat clar que ha decidit començar la seva nova vida a una altra llar. I això és un fet que segur que ha sorprès molt la seva ex. Sí, perquè no fa massa que va comprar i va reformar amb molta il·lusió aquest habitatge al centre de Madrid.

Més d'una vegada va compartir les obres en aquest immoble, com l'anava decorant i fins i tot les compres que anava fent. Per això ha cridat l'atenció que ara hagi decidit deixar-ho. Potser ho fa perquè, malgrat que ella vivia allí i Barneda al seu pis, li recorda a la seva relació per haver compartit allà molt de temps juntes.

De moment, no ha revelat on es muda, però segur que molt aviat ho explicarà a les seves xarxes.

Primer pla de Nagore Robles i Sandre Barneda somrient
Nagore ha decidit deixar la seva casa per intentar superar la seva ruptura amb Sandra | EUROPA PRESS

 

Sandra Barneda coneix l'esforç de Nagore per superar la ruptura

L'escriptora finalista del Premi Planeta ha reconegut públicament estar trista per la ruptura. Així, ha deixat a Instagram versos que diuen: «Respiro, m'aixeco i camino a poc a poc amb ferides a l'ànima».

Fotomuntatge de Sandra Barneda i Nagore Robles
Sandra i Nagore Robles estan patint molt per la separació | GTRES

I també és conscient que Robles també està patint moltíssim, i per això entén que hagi decidit fer aquest canvi. Un dolor que fa uns dies va confessar en xarxes: «Si algú creu que una ruptura no fa mal, no fa vertigen, no et fereix l'ànima i el cor, no deixa un buit enorme, no sents un abisme gegant davant teu, s'equivoca».

«Llegir això de "una altra porta s'obrirà, alguna cosa bona vindrà" és una merda, una frase buida. I és que fa mal, trenca i és insuportable. La teoria està molt bé, però la pràctica és horrible, trista i molt difícil».

A això va afegir: «Aquesta és la meva realitat. Cada persona portem una creu, pes, dolor, anomena'l com millor et reconeguis, més gran o més petita. Tots ens aixequem cada matí amb un sentiment que portem com podem».