Paz Padilla plorant al plató de 'Sálvame'.

Paz Padilla confirma la ruptura que l'enfonsa encara més

Paz rep un altre cop per part d'Anna Ferrer

Paz Padilla s'havia proposat girar full després de la seva polèmica sortida de Sálvame. Fa unes setmanes confirmava que tenia molts plans de futur i diversos projectes professionals a sobre de la taula. Tot i això, en el moment més inesperat rep una altra informació d'Anna Ferrer, la seva filla, que acaba per enfonsar-la.

Anna decidia trencar amb el seu xicot, Iván Martín, després de tres anys de relació. Fa només set mesos que se n'havien anat a viure junts i semblaven la parella perfecta. Però l'amor s'ha acabat.

▶️ Paz Padilla huye de la prensa tras su guerra con Telecinco

Anna, la filla de Paz Padilla va ser qui ho va comunicar a través de les xarxes socials. Durant els últims mesos s'havia parlat molt sobre una possible separació. 

«Sembla estrany que dues persones que s'han fet felices durant tant de temps, avui s'hagin de separar per ser-ho», va escriure Anna Ferrer. Destacava que «ens hem estimat moltíssim, ha estat el més real que he sentit mai i ens estimarem sempre». Tot i això, ha arribat el moment de separar els seus camins i «hem de continuar creixent i avançant cadascun per la seva banda».

D'aquesta manera tan rotunda s'expressava la noia. Es mostrava molt agraïda per tot el que li havia donat el noi en aquest temps. «Iván i jo hem compartit tant en aquests tres anys que només li puc donar les gràcies per cada minut», apuntava.

Fotomuntatge d'Anna Ferrer i Paz Padilla
Anna Ferrer està molt unida a Paz Padilla | GTRES

Valorava tot el que havia fet per «cuidar-me, donar-me suport, per ser el meu company en tantes aventures. I estar sempre amb mi en cada petit pas que he fet a la meva vida».

Paz Padilla estava encantada amb la relació que mantenia la seva filla Anna Ferrer amb el seu xicot. Ell era un més a la família. Iván Martín, per part seva, va optar per utilitzar un vídeo per anunciar la separació. «Anna i jo ja no estem junts. Ens estimem moltíssim, som importants a la vida l'un de l'altre. Hem viscut moltes coses», va dir als seus seguidors.

Va recalcar que malgrat la ruptura, continuaran tenint una relació molt propera. «Ens estimarem de manera diferent», va afirmar.

Perquè no s'especulés amb l'assumpte va decidir anunciar-ho a les xarxes socials. «Simplement per aclarir-ho, confirmar-ho, i res, que serem feliços cadascun en el seu camí», ha afegit. Va finalitzar dient que «per això estem en aquesta vida. Moltes gràcies a tots per preocupar-vos».

Cap dels dos no ha volgut aprofundir en els motius pels quals han decidit trencar. No parlen de terceres persones i en tot moment recorden que el millor era continuar els seus camins per separat.

Paz Padilla té ofertes per tornar a la televisió

La progenitora d'Anna Ferrer, mentrestant, intenta centrar-se en els seus projectes professionals. Va sortir de Telecinco i segons 20 Minutos ja té propostes per tornar a la televisió. Considera que la decisió d'abandonar el canal va ser el millor que li va poder passar.

Tracta d'esquivar sempre les preguntes que li fan sobre la seva controvertida sortida de Sálvame. De fet, sempre parla bé dels seus excompanys i de l'experiència adquirida durant aquests anys. Assegura que ha après molt i justifica alguns comportaments assegurant que es dedicava a complir ordres.

Foto de Paz Padilla fent broma amb el seu gendre, Iván Martín.
L'ex d'Anna Ferrer fent ximpleries amb Paz | Xarxes socials

Se li tanca una porta i no descarta que en molt poc temps torni a obrir, recull l'esmentat mitjà. No pot dir que els seus projectes professionals li vagin malament. Ha triomfat amb la seva obra de teatre i amb les vendes del seu llibre El humor de mi vida.

Deixen entreveure que Paz Padilla no exerciria en aquest nou espai la funció de presentadora. Però sí que seria una peça essencial en aquest programa. Hi haurà canvis a la seva vida.