Andrea Janeiro mira a cámara

Andrea Janeiro confirma el secret del seu nou germà i de María José Campanario

Andrea Janeiro està feliç amb el naixement del seu nou germà

Andrea Janeiro està feliç i radiant amb l'arribada del seu germà petit al món.  Coses de la vida, era la seva mare, Belén Esteban, la que buscava incessantment quedar-se embarassada i donar un germà a Andrea. Tot i això, qui finalment ha donat un germà a Andrea ha estat el seu pare, Jesulín de Ubrique, i la seva dona, María José Campanario.

La parella no esperava per res que amb 48 anys ell i amb 43 ella hauria de tornar a canviar bolquers i a fer biberons. No obstant això, així serà a partir d'ara, ja que el germà d'Andrea Janeiro ha nascut aquest dimarts 7 de juny a les 22:45 de la nit.

Andrea Janeiro coneixia els detalls del naixement

María José Campanario hauria ingressat hores abans del part a l'Hospital Porta del Sud de Jerez. Segons les primeres informacions, el naixement hauria estat programat, cosa que molt poques persones sabien, entre elles, Andrea. D'aquesta manera es confirmaria una de les informacions que més ha portat de cap a la premsa del cor aquestes darreres setmanes.

Des que el 7 de desembre de l'any passat, s'anunciés oficialment aquest embaràs, molts han estat els que han fet comptes per esbrinar la data probable del naixement. Aquestes darreres setmanes, María José ha estat pràcticament desapareguda, tancada a casa seva i en repòs gairebé absolut. Així, ha seguit rigorosament les indicacions mèdiques fins a la data assenyalada.

Ja s'apuntava que podia ser un part programat, com sembla que al final ha estat. Així doncs, fa dies que el bebè estava en perfectes condicions per arribar al món. A més, María José ha estat molt estricta amb el repòs i la tranquil·litat que han requerit aquestes últimes setmanes d'embaràs.

María José Campanario i Andrea Janeiro
Andrea Janeiro, més a prop de María José Campanario després del naixement del nadó | LND

Segons sembla, tant el nen com la mare estan bé i Jesulín de Ubrique ja ha contactat amb la família més directa per donar les primeres informacions sobre el part.

Andrea Janeiro ha estat de les poques a tenir informació actualitzada i permanent sobre la gestació i el naixement del seu nou germanet. No hauria de ser una cosa estranya, en circumstàncies normals, ja que és el seu germà petit.

Tot i això, la relació entre Andrea i el seu pare ha viscut molts anys de fredor i pràcticament silenci. Però d'un temps ençà, han tornat a estrènyer llaços i se'ls ha vist junts diverses vegades. I ara, amb l'arribada d'un nou membre a la família, Jesulín no vol perdre més el temps i aposta per tenir tots els fills més a prop.

Les primeres dades del germanet d'Andrea Janeiro

A Andrea Janeiro no se li escapa res sobre el part i l'estat de salut del seu germanet i de la seva madrastra. Tanmateix, tot hauria anat segons el previst i que tot està bé. Sembla que la llei del silenci segueix imperant, ja que, segons Diez Minutos, «tant el pare de María José Campanario com el seu germà tenen els mòbils apagats».

Una de les dades que més interessa ara mateix és saber com es dirà el nen. Molts apunten que el nom escollit pels seus pares és Humberto, el mateix que el del pare de Jesulín, mort fa gairebé dos anys.

El bebè ja tenia el pes adequat fa unes setmanes per la qual cosa en aquest sentit hi ha total tranquil·litat a l'entorn de la parella. Veure la careta al petit serà més complicat ara, ja que els seus pares no són gens actius a les xarxes socials. Per tant, no veurem la típica publicació que sí que realitzen alguns famosos per presentar públicament els seus fills.

És més probable, en aquest cas, que Jesulín i María José optin per una portada a la revista Hola!, la seva revista de capçalera, per donar a conèixer al món el nou membre de la família.