Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón

Gloria Camila alerta al seu pare després dels últims moviments d'Ana María Aldón

La relació entre la filla d'Ortega Cano i la seva dona és molt tensa

La guerra entre Gloria Camila i Ana María Aldón continua. Fet que també ha obligat Ortega Cano a posicionar-se entre la seva filla i la seva dona. El torero no vol veure la seva família involucrada en més polèmiques, just per això es manté al marge.

Tot i això, no hi ha dubte que la tensa situació ha afectat al seu matrimoni amb Aldón. I ha estat Gloria, que sempre dona la cara a la televisió, la que s'ha vist obligada a explicar si realment hi ha una crisi a la parella.

Imatge d'Ortega Cano, Ana María Aldón i Gloria Camila al funeral de Jaime Ostos
José Ortega Cano, Ana María Aldón i Gloria Camila semlaven una família molt propera | GTRES

«Jo sí que envio la portada. És el meu pare, és la seva dona i al final és com preguntant-li: "Això què és?"», revelava la jove a Ya son las ocho.

Ana María no es tallava a l'hora de concedir una demolidora entrevista en la qual atacava directament la filla del seu marit. I deixava molt clar que no volia tenir cap relació amb ella. «No soc ni la seva mare, ni la seva amiga», sentenciava. A més, la dissenyadora li retreia a la jove que sempre la critiqués a la televisió.

Fotomnuntatge d'Ortega Cano i Gloria Camila
Gloria Camila ha advertit a José Ortega Cano | Catalunya Diari

«La meva filla no critica el meu marit», apuntava. «Jo no puc fer res, ni amb la seva filla ni amb la seva germana ni amb la seva cosina! Si algú pot fer alguna cosa, que ho faci ell. Jo s'ho dic a la meva filla».

Poc després, saltaven les alarmes després de veure Ana María gaudint sola a El Rocío i sense la presència del seu marit. «El meu pare no se'n va del Rocío ni pels titulars, ni per l'entrevista, se'n va perquè està d'apoderat i ha d'anar-se'n amb un torero a França», aclaria Gloria.

«Evidentment, jo soc molt sincera. Jo tinc una opinió de moltes coses que moltes vegades he donat. Però m'han donat una educació i uns valors pels quals no m'agrada entrar en polèmiques. No he faltat mai el respecte a ningú».

▶️ José Ortega Cano estalla y amenaza a un periodista en pleno Rocío

Gloria Camila es pronuncia sobre la polèmica amb Ana María Aldón

«Contesto des de la sinceritat. No he dit res negatiu d'Ana. No ho he fet mai. Respecto el que faci cadascú amb la seva vida», insistia Gloria. «És educació», remarcava la noia.

«Si a mi em pregunten una cosa, no he de callar. Només que per respecte al meu pare, i per no generar més polèmica prefereixo respondre amb tota l'educació del món el que penso», assegurava dolguda.

«Jo la truco per telèfon i li vaig dir "m'agradaria parlar amb tu en persona, que és com crec que s'han de parlar les coses"», deia sobre la seva situació actual amb Ana María.

José Ortega Cano i Ana María Aldón a El Rocío
José Ortega Cano i Ana María Aldón discutint a 'El Rocío' | GTRES

«Però ella es va haver d'anar a El Rocío, i jo a Madrid. Jo això de les confidències ho vaig dir aquí perquè ella ho havia dit. Ella va fer l'entrevista divendres, jo dissabte li truco i li dic que m'agradaria parlar amb ella».

«Evidentment no és la meva mare i no és la meva madrastra perquè això es pinta com una cosa dolenta. És la dona del meu pare. O és Ana. Sí que hem compartit confidències. Jo considero que era la meva amiga», tancava.

El conflicte començava arran que la col·laboradora de Ya son las ocho critiqués el pas de la dona del seu pare per la Sálvame Fashion Week.

Imatge d'Ana María Aldón i José Ortega Cano a la desfilada de la Sálvame Fashion Week
José Ortega Cano i Ana María Aldón a la 'Sálvame Fashion Week' | Mediaset

«Si em demanes sinceritat, jo estava veient el programa abans i després i sí que vaig veure una gran abraçada amb Jorge Javier com si fossin amics de tota la vida i després amb el meu pare que li va fer dos petons i em vaig quedar…», li retreia Gloria.

«El meu pare va decidir anar-hi perquè va voler donar-li suport, perquè sabia el treball i va voler donar-li el ram. Jo no volia que anés, perquè era la nit d'Ana María Aldón, però ella sí que volia que estigués allí», afegia molesta.

«Vaig trobar a faltar una mica més d'emotivitat i d'amor, però suposo que van ser els nervis del moment».

«Ell va ser perquè el programa els ho demana, però va ser, va veure i se'n va anar perquè no tenia res més a fer», assegurava.