La cara d'Andrea Janeiro

Andrea Janeiro, tocada: «Va ser casa seva i ara no hi ha ningú»

La filla de Belén Esteban recorda un dels moments més complicats de la seva vida

Andrea Janeiro ha rebut un cop que no esperava, i novament no ha sigut ella l'encarregada d'organitzar l'escàndol. Jesulín de Ubrique ha tancat un negoci amb bastant projecció, però per algun motiu ha decidit paralitzar-lo.

Tot i que Andrea sempre s'ha esforçat per mantenir-se allunyada de la premsa, en els últims mesos no ho ha aconseguit perquè la seva família està revolucionada i qualsevol dels seus moviments acaben atemptant contra ella.

Ara Jesulín de Ubrique és el protagonista d'aquest últim escàndol, i és que va decidir llogar 'Ambiciones', finca del clan, però sembla haver canviat d'opinió. Una informació que la revista 'Semana' ha donat en exclusiva, així com planteja les raons del torero per frenar aquesta aventura.

Els Janeiro, fins i tot Belén Esteban, han gaudit de moments fantàstics dins d''Ambiciones', però la propietat és massa cara i el torero ha d'invertir massa temps i diners. Per això, ha decidit llogar-la per a actes de luxe.

Per aquest motiu, Jesús va realitzar una sèrie de reformes per preparar l'habitatge i que resultés més atractiva per als clients, ja que pensava obrir a mitjans de 2021. «Va ser casa seva i ara no hi ha ningú», comenten els experts després de descobrir el fracàs d'aquesta empresa.

Andrea Janeiro va viure un infern dins d''Ambiciones'

Belén Esteban va ser la primera a compartir amb el gran públic els menyspreus que patia Andrea dins la finca del torero. Assegurava que María José Campanario no tenia un comportament adequat i que Jesulín no donava la cara per ella.

Per la seva banda, Andreíta va respirar tranquil·la quan va saber que el seu pare llogaria 'Ambiciones' per a actes de luxe, ja que mai l'havia considerat una llar. Així que, no va sentir nostàlgia ni tampoc va posar cap impediment per al desenvolupament del negoci.

No obstant això, la revista 'Semana' assegura que el projecte està paralitzat, encara que la pàgina web segueix activa. És possible que la pandèmia hagi tingut molt a veure en aquest fracàs, però el més normal seria que ja haguessin reactivat el negoci.

Així mateix, fonts properes a la família han parlat amb l'esmentada publicació per intentar que l'escàndol no arribi massa lluny. «Estem esperant que tot es normalitzi», comenten desmentint que hi hagi algun problema greu.

Andrea Janeiro només tenia un aliat a la finca

'Ambiciones' va convertir-se en un dels llocs més icònics de la crònica social i ara obrirà les portes. I és que Jesús Janeiro posarà la finca a disposició de qualsevol que tingui diners per pagar el seu lloguer. Un preu que, per cert, és bastant elevat.

La propietat es troba en un parc natural i està en unes condicions perfectes perquè recentment la família ha fet reformes. Llavors, el torero ho tenia tot planejat per donar el tret de sortida a la seva nova empresa, 'Eventos Ambiciones'.

Andreíta, com en tots els escàndols relacionats amb la seva família, s'ha retirat de primera línia. De fet, quan era petita, de l'únic membre familiar que podia confiar dins la finca era la seva tia Carmen.

L'any 1990 va ser quan el marit de Campanario va comprar la propietat, així que ha hagut d'invertir molts diners per reparar els danys. Alhora, la premsa sempre ha fet broma amb la porta d'entrada, ja que té una qualitat molt baixa tenint en compte el luxe de l'immoble.

Per això, Jesús està fent tot el possible per reactivar el seu projecte estrella, puix que últimament està centrat en la seva faceta empresarial. I és que, recordem, s'ha convertit en soci de la seva germana en una empresa que pretén donar el cop de gràcia l'any que ve.

D'altra banda, Belén Esteban no s'ha pronunciat sobre el lloguer d'un habitatge que va ser la seva llar durant un temps, però tampoc ho farà. El motiu no és altre que la seva filla, qui l'exigeix que eviti qualsevol enfrontament familiar perquè sap que tot acaba generant un gran escàndol.