Andrea Janeiro durante su 18 cumpleaños en Madrid en 2017

Andrea Janeiro es podria fer d'or amb el nou negoci del seu pare, Jesulín

Jesulín i la seva germana, Carmen, han pres una decisió conjunta que els podria fer rics

Jesulín de Ubrique i Carmen Janeiro han decidit crear conjuntament una nova empresa de ciment que els podria fer guanyar una fortuna.

Sembla que la família de Ambiciones estan al corrent de l'actualitat després de les últimes declaracions que han ofert a la premsa del cor. Feia temps que havien passat a un segon pla i no ocupaven gaires portades dels mitjans. 

Després de la intervenció de l'exparella del patriarca, han tornat a guanyar notorietat i tots els aspectes de les seves vides es converteixen en notícia. Fa unes setmanes, vam ser testimonis de la reacció de Víctor davant d'aquestes declaracions, que es va mostrar molt accessible a la premsa.

A més, altres assumptes com la reaparició del pare d'Andrea sense la seva dona o el distanciament de la «Jesulina» amb la seva parella han estat publicats. Tot i estar en el punt de mira, no han fet cap declaració al respecte.

Aquesta setmana s'ha conegut una nova notícia que involucra dos dels integrants del mític clan. Jesús i la seva germana han creat una nova empresa amb la qual poden aconseguir molts diners i, fins i tot, beneficiar els seus familiars, com Andrea Janeiro.

Coalició de Jesúlin i la seva germana, una empresa que els pot fer rics

Malgrat la polèmica que els envolta, els germans han arribat a un acord i s'han proposat començar una nova aventura professional. Després de moltes negociacions i converses, tots dos han pres la decisió de compartir una empresa que promet tenir bons resultats.

Abans de fer-ho oficial, han consultat experts i han facilitat els productes amb què comercialitzaran. Durant totes aquestes setmanes, s'han dedicat a distribuir els materials de construcció a les constructores per obtenir un veredicte fiable del producte.

Després de totes les revisions, han fet públic aquesta setmana que han patentat una empresa de ciment i tots els productes que tindran. Així, han consolidat la seva marca i han obtingut la propietat total de la seva creació.

La nova inversió promet convertir-se en tot un èxit per als dos a causa de l'elevada demanda d'aquest tipus de compost. Han demostrat tenir un bon ull per als negocis i saber aprofitar les peticions del mercat per oferir allò que més es necessita.

Gràcies a la seva decisió, tots dos poden aconseguir un ingrés addicional als seus comptes i beneficiar els seus familiars. De fet, molts asseguren que, en cas que l'empresa funcioni com s'espera, la mateixa Andrea Janeiro podria fer-se d'or.

Aquesta notícia ha estat molt criticada, ja que consideren que tot és una estratègia per eclipsar el nou producte de Belén Esteban. No obstant això, les especulacions no tenen proves ni arguments perquè els germans s'han deslligat de tot allò que els relacioni a ella.

Tot i això, la seva situació econòmica és estable. Carmen és una gran dona de negocis i compta amb diverses empreses al seu nom. Treballa al costat d'una amiga a una immobiliària que busca terrenys a Andalusia per construir noves edificacions.

A més, ha adquirit les llicències per obrir algunes franquícies de supermercats com DIA i Lidl que suposen uns diners addicionals. Segons les últimes informacions, estaria interessada en la compra d'un hotel a Sevilla i es troba en negociació amb els propietaris.

Al seu torn, Jesulín és l'encarregat d'administrar les societats familiars, però la situació és més complicada del que sembla. Moltes estan en liquidació o en recerca, de manera que la seva economia no és tan bona com la de Carmen. Aquest nou projecte pot fer que remunti i es recuperi econòmicament.

Sens dubte, els germans estan posant tot el seu esforç en què l'empresa es consolidi en el mercat.