Primer pla d'Anita Matamoros somrient i amb ulleres

Anita Matamoros torna a passar pel quiròfan, aquest cop per obligació

Anita Matamoros ha explicat a través del seu Instagram els motius de l'última intervenció quirúrgica obligatòria

Anita Matamoros s'ha hagut de sotmetre a un empelt d'os a la boca per posar fi als problemes que fa temps que arrossega.

Tots els integrants del clan Matamoros o que han format part d'ell gaudeixen d'una gran notorietat en l'esfera mediàtica. Tots els conflictes familiars o polèmiques han ocupat moltes hores de televisió i línies a la premsa digital.

La gran majoria de qüestions mediàtiques tenen a veure amb la seva vida personal, els romanços, les baralles i els rumors. Però, sens dubte, hi ha un tema que genera encara més interès.

Els Matamoros s'han convertit en habituals de les intervencions mèdiques d'estètica. Kiko Matamoros i qualsevol dels seus fills s'han fet molts retocs evidents. A més, la seva exparella, Makoke, també destaca molt per aquest tipus d'operacions.

Els familiars més mediàtics han aprofitat qualsevol ocasió per eliminar les parts de la seva anatomia que els acomplexen. No obstant això, altres se sotmeten a operacions quirúrgiques per solucionar certs problemes de salut. 

Aquesta setmana, s'ha conegut la notícia que la menor de la família ha hagut de ser intervinguda d'urgència per un problema bucal. La jove ha volgut informar els seus seguidors a través de les xarxes socials i exposar els detalls de la intervenció.

Anita Matamoros, operada d'extrema urgència

Fa uns anys que la filla de Makoke lluita contra un problema de salut que no té solució. L'experiència de les operacions de la jove no és del tot bona, ja que sempre ha tingut algun tipus de problema amb la recuperació.

Fa un temps, va decidir sotmetre's a una operació de pit que no li va anar gaire bé. Posteriorment, va haver d'anar a urgències diverses vegades per alguns errors i molèsties a la zona. 

Aquesta setmana ha hagut de tornar a la clínica hospitalària, però en aquesta ocasió el problema era un altre molt diferent. Havia de ser intervinguda de manera obligatòria per solucionar el problema bucal que pateix des de fa anys. Ha utilitzat les xarxes socials per compartir amb els seus seguidors tots els detalls.

Imatges d'Instagram d'Anita Matamoros.
Anita Matamoros torna a passar pel quiròfan, aquest cop per obligació. | Instagram

Malgrat les males experiències, ha volgut adoptar una actitud més positiva davant d'aquesta nova intervenció. Ahir, 5 d'octubre, es va haver de sotmetre a la quarta operació en aquesta zona en menys de dos anys.

Els experts estan intentant dur a terme tota mena de tècniques per acabar amb les malalties i molèsties de la jove. De fet, ella mateixa ha assegurat que el dolor que sent és insuportable.

Segons ha explicat, li han hagut de col·locar un empelt d'os i de geniva a la part davantera de la boca. Quan era petita va patir un accident que va deixar la zona molt afectada i va perdre tant la dent com el nervi. 

«Em vaig fotre de cap i em vaig quedar sense res, aquest forat buit cada vegada s'enfonsava més i la geniva s'anava retraient», ha comentat.

Ha confessat que la seva estètica s'estava veient molt afectada a causa del color que estava prenent la geniva. A més, ha assegurat que el pitjor era perdre l'os, de manera que la intervenció era obligatòria i urgent.

Es va sotmetre a aquesta mateixa intervenció a principis d'any i no descarta haver de repetir-la en uns mesos. Ha volgut tranquil·litzar tothom afirmant que es troba bé, però que passarà uns dies molt afectada pels punts.

Sens dubte, un problema que comporta alguns riscos que Anita Matamoros vol evitar. Esperem que la seva recuperació sigui ràpida.