Kiko Matamoros amb ulleres de sol a 'Sálvame'

La dramàtica infància de Kiko Matamoros: violència i abusos amb 7 anys

Kiko Matamoros confessa que va patir un autèntic infern quan era petit

Kiko Matamoros ha fet una confessió que ha deixat el públic sense alè: va patir agressions físiques i abusos sexuals quan era un nen. No és la primera vegada que parla sobre la seva complicada infància. De fet, sempre ha assumit que el seu record era molt traumàtic. En una entrevista a 'Sálvame', fa uns mesos, va revelar les vicissituds que va viure al costat del seu pare.

Tant ell com els seus germans li tenien por perquè sabien que tenia un temperament fort i que podia esclatar en qualsevol moment. Matamoros ha aprofundit en les seves ombres en un programa que s'emet a la plataforma digital de Mediaset. Àlex Fidalgo, conductor de l'espai, ha aconseguit que el seu convidat parli sobre un tema bastant complicat: les seves pitjors pors.

Kiko explica que va estudiar en un col·legi religiós i que els seus professors eren bastant autoritaris, dues combinacions molt conflictives. En aquell temps la legislació era diferent, així que els mestres tenien permís per agredir als seus alumnes. Amb el pas el temps aquestes agressions es van anar condemnant, però en l'època de Matamoros estaven a l'ordre del dia, tal com explica. «A mi, a casa meva i al col·legi em donaven uns jecs d'hòsties increïbles, algunes salvatges», ha confessat recentment.

El seu pare no consentia determinats comportaments, així que l'agredia sense pietat cada vegada que cometia un error. No li podia dir que al seu centre escolar també estava patint maltractaments, ja que no hauria entès que allò era inadmissible.

Kiko Matamoros confessa que va patir abusos sexuals

Kiko explica a l'entrevista que el seu pare el va encastar contra la paret per donar-li cops de puny i en una altra ocasió li va donar un mal cop al nas que el va fer sagnar sense control. El col·legi tampoc era un lloc amable, perquè tant ell com els seus companys estaven terroritzats per alguns professors. Assegura que abusaven dels nens: «Amb set anys vaig patir abusos, així com molts dels meus companys».

Ha recordat, visiblement emocionat, que com a mínim deu dels seus companys van patir el seu mateix drama, cosa que mai havia explicat. Encara que assumeix que en aquella època els abusos estaven normalitzats, Matamoros ha aconseguit oblidar l'episodi per poder seguir endavant, però vol deixar clar que és una realitat que va existir. La confessió de Sofía Cristo ha remogut molts sentiments i sembla que el problema és més comú del que tothom creia.

Kiko Matamoros: «He estat molt liberal amb els meus fills»

Kiko sap el que pot patir un nen sense el seu pare, per això no ha parat fins a reconciliar-se amb els seus fills. Actualment no té relació amb Anita, la petita, però està convençut que tard o d'hora es retrobaran. Pensa que Makoke, la seva exdona, és la responsable del distanciament, per la qual cosa té la consciència tranquil·la i únicament es limita a esperar. Sap que els ha donat a tots una educació exemplar, cosa que el fa sentir profundament orgullós.

Matamoros va intentar no cometre els mateixos errors que havien tingut amb ell: «He estat molt liberal amb els meus fills, mai els he posat la mà a sobre». És possible que algun d'ells reaccioni a aquestes paraules, per exemple Diego o la Laura, que a dia d'avui senten passió per ell. El col·laborador mai havia concedit una entrevista tan sincera i molt menys en un programa amb tan poca repercussió.