Plató de Sálvame amb els col·laboradors

Mal ambient a Sálvame: assenyalen la col·laboradora que podria votar VOX

Una nova polèmica arriba a 'Sálvame'

El mateix Jorge Javier ha arribat a qualificar 'Sálvame' com un programa de «rojos i maricons». De fet, el rerefons polítics ha estat el fil conductor de moltes discussions entre els col·laboradors que han volgut cridar l'atenció. Tots recorden la baralla entre Belén Esteban i Jorge per la gestió pandèmica del Govern i que va fer que el presentador abandonés el plató.

També Antonio Montero o Jesús Manuel han estat molt criticats per les seves inclinacions polítiques. El debat estava sobre la taula i el de Badalona afirmava que mai més parlaria sobre política al plató de 'Sálvame'.

No obstant això, Laura Fa ha tornat a incendiar el programa vespertí de Telecinco amb les seves últimes declaracions. La periodista ha assenyalat quins partits polítics votarien els seus companys i segur que la seva opinió portarà cua.

Assenyalen la col·laboradora de 'Sálvame' que votaria a VOX

Està clar que la política és un tema molt delicat per al programa de Jorge Javier. Ell mateix ha arribat a llençar alguns comentaris criticant els de dretes que han aixecat polèmica.

L'ambient de 'Sálvame' no acostuma a revelar ideologies, però Kiko Matamoros va afirmar que «hi ha més conservadors que a les places de toros». Una opinió que comparteix Laura Fa i que ella mateixa ha revelat al programa de Cuatro, 'Los teloneros'.

De fet, Fa no té cap problema per confessar la seva ideologia política i s'ha declarat obertament «independentista de cor». 

«És un sentiment, adoro el meu país, la meva llengua; m'encanta treballar a Madrid, però preferiria treballar a Catalunya», ha confessat.

Aprofitant l'ocasió, els presentadors li van preguntar sobre les inclinacions polítiques dels col·laboradors de 'Sálvame'. «Us encanta que no pugui tornar a treballar tranquil·lament», feia broma sabent la repercussió que les seves paraules tindrien en els seus companys.

Així i tot, Laura Fa va fer apilament de valentia i va participar en el joc on havia de situar els seus companys en el partit polític corresponent.

Lydia Lozano i la seva vinculació amb la ultradreta

El joc començava amb Jesús Manuel i Laura Fa ho tenia clar, va situar al seu company a la columna de VOX. «Jo crec que estaria més a la dreta de VOX, però bé», va explicar. «El posiciones gairebé manifestant-se l'altre dia per Chueca», va assenyalar Miguel Lago; «Doncs no m'estranyaria», va respondre la col·laboradora.

Kiko Matamoros va ser situat al PSOE. «Alguna vegada hem parlat de política i estava per aquí», ha afegit. Al costat de Matamoros va col·locar Chelo García Cortés i María Patiño, també socialistes.

A Belén Esteban la va situar al Partido Popular mentre que a Kiko Hernández i Gemma López a Ciudadanos.

Les declaracions més dures van ser per la seva enemiga Lydia Lozano. Ambdues han protagonitzat molts enfrontaments on s'han atacat sense pietat. Per aquest motiu, la convidada no va dubtar a relacionar Lozano amb VOX.

«Només conec els meus companys per la faràndula i superficialment, així que no en tinc ni idea», es justificava. La col·laboradora explicava la vincluació de Lydia i el partit s'ultradreta amb les paraules següents: «Sé que en algunes coses no estaria d'acord. Però, en d'altres, per la seva manera de pensar tira per aquí».

Cal recordar que en l'últim enfrontament que ambdues van protagonitzar, Laura Fa va recriminar a Lozano que manipulés la seva entrevista amb Gabriel Rufián. De fet, havia concedit una entrevista al dirigent d'Esquerra Republicana en un intent de menyscabar la seva imatge. «En principi anava a ser sobre política, però va acabar parlant de tots nosaltres», va declarar Lydia.

Una cosa que no va agradar gens a la periodista catalana, que va carregar contra la seva companya per barrejar temes que no tenien res a veure.