Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban amb els seus nous productes de fons.

La mentida de Belén Esteban amb els seus nous productes: ella no fa res

Belén Esteban ha presentat dos tipus d'aliments nous que no són elaborats per la seva empresa

Belén Esteban continua treballant a 'Sálvame', però ja fa uns mesos que prova sort en l'àmbit empresarial. Així, ha apostat per crear la seva pròpia marca d'alimentació, Sabores de la Esteban. Els primers productes que va presentar van ser un 'salmorejo' i un gaspatxo, que van ser un èxit en vendes, però que no van convèncer l'OCU.

Ara, ha tret dos articles nous amb els quals els espera conquistar. Però cal tenir en compte que ella, juntament amb la seva empresa, no s'encarreguen d'elaborar-los. Ho fan dues altres empreses espanyoles.

Belén Esteban presenta nous aliments

En les últimes hores, la tertuliana ha fet la presentació de dos productes que s'incorporen a la seva marca. En concret, es tracta de diverses cremes de verdures i d'unes patates fregides.

'20 minutos' ha exposat que les cremes tenen un preu d'1,99 euros i estan fabricades per l'empresa Cool Vega Company. 

Les patates fregides, al seu torn, són elaborades per la casa murciana Patatas Rubio SL. Es tracta d'una empresa familiar que fa més de 50 anys que funciona. A més, són líders en la fabricació de patates cuites a la paella.

Així doncs, queda clar que Esteban no té res a veure amb l'elaboració dels productes. Senzillament, ha escollit les empreses que ha volgut perquè ho facin i es venguin sota la seva marca. 

Això sí, ha deixat clar una cosa: «Jo no sóc la imatge, sóc l'empresa». A més, ha afegit que darrere tots els productes hi ha molta bondat i molt treball. «Estic molt contenta i molt involucrada en el procés».

«He hagut de viatjar molt a Múrcia per veure el producte fins que vaig aconseguir la millor recepta. He estat molt exigent».

De la mateixa manera, ha manifestat que ha aconseguit les seves patates de somni. «No tenen additius ni conservants, a més, són grans. Són el resultat de molts mesos de feina per aconseguir un producte estrella a les mans dels millors, l'empresa familiar Patatas Rubio».

«Quan vaig tenir la idea de fer unes patates, estava fent l'aperitiu amb el meu marit i amb Rubén. Volia aconseguir una patata excepcional, a la paella, encara que no us diré el truc. Només que té un tall molt fi».

Pel que fa a les cremes, ha explicat que «s'han de posar al microones i, després, com si les hagués fet la mare. Són un producte 100% espanyol, amb les millors hortalisses i verdures de l'horta murciana. Són cremes casolanes de tota la vida aptes per a vegans i celíacs».

En aquesta presentació, se li ha preguntat, a més, si té por de les valoracions que pugui fer l'OCU dels seus nous productes. Ha estat contundent: «Els tinc molt respecte, però a la gent els ha agradat. Ho he vist en les vendes que he tingut fins ara i estic molt agraïda».

Belén Esteban viu un bon moment

Amb aquest nou impuls de la seva faceta empresarial, queda clar que la col·laboradora està vivint un moment pletòric. En l'àmbit professional, segueix creixent amb la seva marca d'alimentació i continua sent una figura imprescindible del programa de Telecinco.

La vida personal també va sobre rodes. Bona mostra d'això és que està feliç al costat del seu marit, Miguel Marcos, amb qui té plans de tornar a ser mare i de casar-se per l'església. A més, se sent molt orgullosa de la seva filla, Andrea Janeiro, que continua endavant amb els seus estudis fora d'Espanya.