La cara d'Andrea Janeiro

Andrea Janeiro s'amaga: el vestit horrorós per la boda de Belén Esteban

Andrea Janeiro torna a ser víctima d'un error de Belén Esteban

La boda d'Anabel Pantoja segueix donant molt de què parlar. De fet, ara ha sortit a la llum una nova víctima: Andrea Janeiro. Belén Esteban va acudir a l'esdeveniment celebrat a La Graciosa amb un vestit que ha rebut bastantes crítiques.

Andrea Janeiro, famosa des del petita, sempre ha intentat mantenir-se al marge de tot, però sempre alguna cosa es gira en contra seu. Belén Esteban segueix sent un dels personatges més mediàtics de Telecinco i els seus detractors estan desitjant que cometi algun error.

Anabel mai hauria imaginat que Belén es convertiria en la protagonista de les seves noces, tot i que no ha estat per un bon motiu. La col·laboradora va informar els seus convidats que havien d'anar vestits de color blanc, però l'ex de Jesulín no va fer una bona elecció.

La veritat és que el vestit de Belén va començar a ser criticat ja abans del casament, perquè va mostrar una part al seu Instagram. En aquell temps ningú sabia que Pantoja li havia dit que fos en un to clar i va rebre uns atacs bastant durs.

La tertuliana va demanar ajuda a Manuel Zamorano, estilista de Telecinco, però aquest no va buscar un vestit encertat, almenys això pensen els experts. Diuen que el vestit era massa pesat i estava confeccionat en una tela massa antiga.

María Patiño es va burlar del vestit de Belén Esteban

Andrea Janeiro era conscient que la seva mare havia de ser la gran protagonista, ja que té un caràcter que eclipsa a tothom. La princesa del poble no va trigar a treure-li el micròfon al DJ de l'esdeveniment i convertir-se en l'ànima de la festa.

Belén va portar dos vestits al casament de la seva amiga: un per a la cerimònia i un altre per al sopar. Aquest últim és encara pitjor que el primer i María Patiño ho va criticar durament: "Sembla una camisa de dormir".

La col·laboradora no va encertar en absolut perquè, segons els experts, va triar dos vestits completament inadequats. Un d'ells era massa recarregat i l'altre extremadament simple, tant que fins la seva companya se n'ha burlat.

No seria d'estranyar que Andreíta estigués avergonyida de la seva mare, ja que ha tornat a protagonitzar un escàndol que l'afecta a ella també. Els detractors de la tertúlia insisteixen que la seva filla hauria d'haver ajudat a comprar uns vestits de millor qualitat.

Andrea no s'ha pronunciat sobre aquest escàndol, ja que mai ha participat en cap polèmica i considera que aquest enrenou és lleu. Amb el pas el temps la gent s'oblidarà de l'error de Belén, tots menys els que sempre publiquen les seves pitjors fotografies. 

Belén Esteban ha donat prestigi a l'exclusiva

Andrea Janeiro ha vist com la seva mare estava a la portada d'una altra revista, encara que per ajudar a la seva amiga. La revista 'Hola!' estava interessada en el casament d'Anabel perquè sabia que hi anava a anar la seva amiga Belén.

La col·laboradora té fama de ser molt generosa, per això no li ha estranyat a ningú que fes el favor anterior a la seva amiga. María Patiño assegura que la presència d'aquesta va fer pujar els diners que ha rebut Pantoja per compartir el seu casament amb els lectors de la revista 'Hola!'. 

La 'sobrinísma' ha patit molt fins a celebrar el casament: una pandèmia, discussions familiars, problemes de salut i una mort. Però encara li queda el pitjor: suportar les crítiques que els seus enemics estan fent sobre l'exclusiva.

Belén estarà a costat de la seva amiga, encara que ella sigui una de les víctimes de l'escàndol. Alguns mitjans afirmen que va ser una de les pitjors vestides, però aquest ara és el seu problema més petit. 

Andreíta ha vist com el seu nom tornava a primera línia, situació que mai propícia ella perquè no se sent còmoda. És possible que tingui una conversa amb la seva mare per trobar la fórmula que els seus moviments no l'afectin.