Carlos Sobera

Els espectadors de 'Secret Story' indignats amb Carlos Sobera: «És favoritisme»

Carlos Sobera s'ha guanyat les crítiques de l'audiència per la seva actitud

És evident que Carlos Sobera és un dels presentadors més estimats de la televisió. Ara, ha hagut de fer front a una de les seves nits més complicades a 'Secret Story'.

Per començar, Sobera va haver de gestionar l'espantada en directe d'Alba Carrillo, que va abandonar el plató, enfurismada, per no tornar.

La model no va poder suportar la dura discussió que va tenir amb Miguel Frigenti, que va tornar a carregar contra la seva mare i la va titllar «d'amargada».

Posteriorment, Carrillo també va haver d'aguantar els constants atacs de la mare d'Adara Molinero, que no parava de llençar-li indirectes mentre s'emetien alguns vídeos del reality.

La situació es va tornar tan incòmoda que, finalment, Carrillo va marxar molt enfadada durant una de les pauses publicitàries i no va tornar.

Poc després, la col·laboradora de 'Ya es mediodía' explotava contra la cadena mitjançant un vídeo al seu Instagram on acusava Telecinco de perdre audiència per fomentar la violència. A més, va afirmar rotundament que 'Secret Story' no era més que una mena de 'GH VIP' camuflat.

De moment, l'actitud de Carrillo no ha tingut conseqüències, però Carlos Sobera tampoc en va sortir molt ben parat.

El presentador va ser molt criticat a xarxes i el van acusar de tenir favoritisme després de mostrar-se més indulgent amb Adara Molinero abans que amb altres concursants.

Després del comiat de Carrillo, va intentar reprendre el control del programa i va proposar un joc als habitants de La Casa de los Secretos. La seva intenció era calmar l'ambient.

Carlos Sobera revoluciona l'audiència de 'Secret Story'

D'aquesta forma, els instava a agafar una planta i donar-la al company o companya a què consideressin que dona menys joc dins de la convivència. Un moment que serviria també per fer balanç, ja que l'audiència els anava a valorar.

A més, va indicar que era un exercici d'autocrítica i de bon humor: «No es tracta que la doneu a qui us caigui pitjor», els advertia.

En aquest moment, el presentador va deixar anar un comentari que va sentenciar el seu clar favoritisme. Quan els Gemeliers van atrevir-se a donar la planta a Adara, Carlos va explotar.

«On us heu ficat? Si en una setmana ja ha fet quatre o cinc espectacles. Apa que no ha donat joc!», retreia als germans.

Així, va deixar molt clar que té preferència per l'exconcursant de 'Gran Hermano'fet que va fer saltar els espectadors. 

No obstant això, les paraules de Carlos no van afectar tant els concursants, que van continuar fent la seva sense fer-li cas. Tot plegat, va fer enfadar el presentador.

«A veure, nois, em sembla molt bé que interpreteu les normes com us doni la gana», tornava a intervenir. 

«No es tracta de saber qui fa les feines de casa i qui no. Ens importa un rave!», els retreia bastant molest. «Estem parlant de qui és un moble a nivells de convivència i exposició».

Per la seva banda, Adara prenia la paraula assegurant que «és més fàcil camuflar-se». L'ex de Rodri Fuertes remarcava que «aquí hi ha moltes plantes que no tenen opinió pròpia i que callen la boqueta abans de res. S'ha de tenir més valor».

Finalment, Canales Rivera va ser triat com la planta de l'edició i Sobera no va dubtar a donar-li un consell. Una clara advertència perquè canviï d'actitud i comenci a generar contingut.

«Me'n ric perquè hi ha una persona que no ha votat. Jo no me n'he recordat i ell tampoc ha dit res, oi Canales?», li feia una estirada d'orelles el presentador. A veure si el torero reacciona.

Les xarxes, com era d'esperar, han cremat amb aquests comentaris. «Jorge Javier posa't les piles que arriba Carlos Sobera per conquerir-ho tot», assenyalava una usuària a Twitter.

«Vaig conèixer en Carlos a la televisió basca, molt abans que triomfés a la nacional. Va de presentador educat i tal, però tot és una façana. Al final se li veurà la cua, tots són uns mercenaris de Mediaset».