Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Montatge de fotos de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro

Andrea Janeiro, sense paraules en descobrir el secret del seu pare Jesulín

Andrea Janeiro s'assabenta del moment vergonyós que ha viscut Jesulín de Ubrique

Andrea Janeiro no es pot creure allò que acaba de sentir. La filla de Belén Esteban s'ha assabentat a través de la televisió d'un dels moments més vergonyosos que ha viscut el seu pare. I és que no és cap secret que Jesulín és molt amant del món artístic.

Ja en la seva joventut, Jesulín de Ubrique  va sorprendre tothom amb els seus dots per a la música. Ara, i a punt de ser pare per quart cop, el marit de María José Campanario s'ha atrevit amb una altra modalitat: el ball.

Muntatge Andrea Janeiro i Jesulín de Ubrique
Andrea Janeiro no esperava l'última prova de Jesulín | Catalunya Diari

El pare d'Andrea s'ha convertit en un dels participants amb més repercussió de l'última edició de El desafío. Cada setmana, aquest programa d'Antena 3 proposa nous reptes als seus concursants i, en aquesta ocasió, a l'andalús li ha tocat un molt especial.

Al ritme del seu famós single Toda, toda, toda, el torero ha sorprès tots els seguidors del format amb una complexa coreografia. Però el que no s'esperava Andrea Janeiro era el secret que el seu pare deixaria al descobert moments abans de començar la seva actuació.

Andrea Janeiro es queda sense paraules

Andrea Janeiro no esperava assabentar-se de l'incòmode moment que va protagonitzar Jesulín fa uns dies. Com cada setmana, els concursants de El desafío tenen set dies per practicar els reptes que els han estat assignats.

I, és clar, per arribar a clavar aquesta increïble coreografia, el torero ha hagut de dedicar-li moltes hores, ja que la complexitat de la prova no estava en els passos de ball, sinó a la música.

Jesulín de Ubrique a Antena 3
Jesulín de Ubrique vol guanyar el 'Desafío' de Antena 3 | Antena 3

El programa va barrejar diverses versions de la seva cançó més famosa i, per a cadascuna, va haver de canviar de vestuari a la velocitat de la llum i adaptar la coreografia als diferents estils.

Aquest divendres, i abans de començar la seva funció, Andrea Janeiro i la resta de seguidors d'aquest concurs es van assabentar del moment vergonyós que Jesús Janeiro ha viscut a casa seva. I tot per culpa d'aquest format d'Atresmedia.

«És veritat que la teva dona t'ha enxampat a la dutxa assajant?», li va preguntar entre rialles Roberto Leal, presentador del concurs. En aquell mateix moment, la cara del concursant va canviar completament.

El pare d'Andrea Janeiro va confessar que va viure un moment increïble durant un dels seus assajos individuals. «Ahir a la nit a la dutxa. Estava a gust i em va agafar fent la coreografia[el Moonwalk de Michael Jackson]. Va entrar María José i es va quedar…», va assegurar el torero, mentre imitava la cara de sorpresa que va posar la seva dona.

Minuts després de fer pública aquesta anècdota, l'andalús se'n va anar fins al mig de la pista per intentar superar el seu repte de la nit: convertir en un musical la seva cançó Toda, toda, toda.

Jesulín de Ubrique rient en un restaurant
Andrea s'assabenta de la vergonyosa anècdota del seu pare | GTRES

Com a tot concurs, després de finalitzar la seva actuació, els jutges del format van expressar les seves opinions. «Acabes de protagonitzar un dels moments històrics de El desafío», va assegurar Juan del Val.

Però, sens dubte, el moment més emotiu va ser Pilar Rubio. La parella de Sergio Ramos es va aixecar per sorpresa per entregar al pare d'Andrea Janeiro un objecte molt especial: un disc d'or per l'aniversari de la famosa cançó.