Primer pla de Nuria Roca

Els fills de Nuria Roca descobreixen el secret sexual dels seus pares

Nuria Roca va parlar de sexe en un programa, amb els seus fills molt pendents

Nuria Roca va tornar a demostrar tenir molt sentit de l'humor a la seva darrera aparició televisiva. Va acudir a 'La Resistencia', el programa de Movistar+ on cap convidat no s'escapa de les dues preguntes bàsiques de Broncano. Una fa referència a la quantitat de relacions sexuals mantingudes durant l'últim mes.

La presentadora va parlar de l'assumpte amb certa objecció, ja que entre el públic hi havia els seus fills. Els joves no podien deixar de riure, mentre la seva mare intentava superar aquest tràngol de la millor manera possible.

En qualsevol cas, Nuria no va tenir objecció a revelar els seus secrets més íntims davant de tota Espanya. La presentadora va anar a l'espai per parlar dels seus projectes professionals. Entre ells la sèrie Madres o l'obra de teatre La gran depresión.

Tot això sense oblidar-nos de les seves col·laboracions a 'El Hormiguero' o de la presentació d'un programa els caps de setmana a La Sexta. Per tant, la seva agenda amb prou feines li concedeix gaire temps lliure.

Com acostuma a ser habitual, l'entrevista va ser molt entretinguda, intentant que la convidada es mostrés amb naturalitat. Va confessar algunes curiositats dels seus inicis, sobretot de quan va començar a la televisió de la mà de Waku waku a TVE.

Nuria Roca somrient a càmera
Nuria Roca parla sobre sexe i diners davant dels seus fills.   | GTRES

Va admetre que no era tan apassionada pels animals com pogués semblar. Fins i tot li va arribar a molestar que tothom li preguntés sempre per això. «A veure, que m'agraden, però vaja, que em donen una mica igual», va deixar anar entre rialles.

Va assenyalar que té dues gosses, que no li agraden els gats i que si hagués d'escollir un animal es decantaria per l'elefant.

Nuria Roca també va fer referència al paper del seu marit Juan del Val, que treballa com a guionista a l'espai de Pablo Motos. Procura ser molt discret amb la feina. Coincideixen en una taula de debat, però «mai sé el que faran al programa fins al mateix dia que arribo», apunta.

Amb el pas dels minuts arriben les dues preguntes que tots els espectadors esperen amb inquietud. Una fa referència als diners que tenen estalviats. Ha explicat que «fa molts anys que treballo i no tinc hipoteca, així que suposo que tinc al banc quatre vegades més que tu».

Cal no oblidar que fa uns anys, Broncano havia confessat a quant ascendien els seus estalvis. Va dir que «més de 500.000 euros i menys de 600.000». Per tant, la presentadora tindria al compte corrent al voltant dels 2 milions d'euros.

Fills Nuria Roca
Els fills de Nuria Roca, entre el públic | MOVISTAR+

Nuria Roca i el sexe

Nuria Roca també va haver de respondre a la quantitat de vegades que havia practicat sexe el darrer mes. En un primer moment va dir que «una», per estar pràcticament a començaments de maig. Però Broncano es va interessar per la freqüència en els darrers 30 dies.

Ella va fer tot el possible per seguir amb la broma i va dir: «Ah, doncs aleshores he perdut el compte». Se la va veure una mica tallada, ja que entre el públic hi havia dos dels seus fills, que són molt fans de l'espai.

Les càmeres van enfocar diverses vegades Pau i Olivia, que no deixaven de riure amb les respostes de la seva mare. A ella li feia «vergonya» parlar d'aquestes qüestions davant d'ells. «És com quan era petita, mirava els meus pares i em preguntava, ¿de veritat han fet això?».

Roca també va voler aclarir que els seus fills «no l'havien enxampat mai» amb el seu marit en un moment d'intimitat. El que va acabar per posar vermell els joves, mentre el conductor del programa feia el gest d'aprovació entre rialles.