Andrea Janeiro i Belén Esteban

Andrea Janeiro trenca a plorar en rebre la pitjor notícia de la seva mare

Belén Esteban trigarà a tornar a la televisió

Belén Esteban ha reaparegut a la televisió després de diverses setmanes allunyada per culpa de l'aparatosa caiguda que va patir en ple directe a 'Sálvame'. Un trencament de tíbia i peroné que l'obligava a passar per quiròfan i del qual trigarà a recuperar-se.

«No m'he fet una fractura, m'he fet una gran fractura. M'he trencat la tíbia, el peroné i hi ha hagut desplaçament i és més complicat», confessava Belén Esteban als seus companys de 'Sálvame'. De fet, aquesta complicada situació la portava a estar amb els ànims molt decaiguts.

Belén Esteban
Belén Esteban es va trencar la tíbia i el peroné en ple directe | Catalunya Diari

«M'emociono perquè el primer que vull és donar les gràcies a tots els meus companys, als que surten a la tele i als que estan darrere. Vull enviar un petó a tota la gent perquè no us imagineu l'afecte, els missatges i tot», assegurava.

Belén Esteban reconeixia que havia passat per «diverses fases a nivell emocional». «És que se m'ha parat la vida tres mesos, tenia moltes coses, soc una dona molt activa i és molt dur, que hi ha coses pitjors, però...», es lamentava.

Stories de Belén on agraeix al seu marit
Belén Esteban està molt agraïda pel suport que ha rebut per part del seu marit | CatalunyaDiari

A més a més, Belén Esteban no va voler perdre l'oportunitat de donar-li les gràcies al seu marit, Miguel Marcos, que no s'ha separat del costat en tot aquest temps.

«Ara ja ha anat a treballar, però vull donar les gràcies als seus companys, perquè ha hagut de canviar torns i no s'ha separat del meu dia i nit», agraïa. Així, la col·laboradora sent que està «en bones mans», però alhora ha demanat «una mica de tranquil·litat» fins que es recuperi del tot.

«Avui he anat al metge i no puc recolzar el peu entre 6 i 8 setmanes. Necessito rehabilitació», desvelava Belén Esteban. Per tant, ha pres la difícil decisió de mantenir-se allunyada de la televisió.

D'aquesta manera, deixava clar als seus seguidors que no l'esperin per a la 'Sálvame Fashion Week'. «Vull fer-ho bé, vull fer cas als metges, però ja no compteu amb mi ni per pujar un esglaó», els deia a la resta de col·laboradors.

Belén Esteban revela la decisió que ha pres després de la seva operació

«M'he fotut el peu, m'han posat 20 caragols i dues plaques. Soc diabètica, no ha estat fàcil», remarcava. I respecte a l'interès mediàtic que ha despertat a causa de la seva lesió, remarcava que «entén la feina de la premsa, però sortir i que em fiquin un micro o que hi hagi fotògrafs cada setmana ho veig una mica exagerat».

«Avui he tornat a anar al metge perquè em fessin una altra cura i afortunadament tot va molt bé. Vull donar les gràcies a la premsa, però demano si us plau que em respectin quan he de sortir de casa per acudir al metge», es pronunciava a les seves xarxes socials.

Caiguda de Belén Esteban a 'Sálvame'
Captura de Belén Esteban adolorida després de trencar-se la tíbia i el peroné a 'Sálvame'| Mediaset

«Considero que és innecessari que se'm fotografiï o que es pretengui que, a l'estat actual de salut, respongui les preguntes dels reporters», s'expressava.

«Espero que la premsa no es molesti. D'ara endavant, qualsevol notícia referent a la meva salut, la donaré a través de les meves xarxes socials. Moltes gràcies a tots per comprendre'm i donar-me suport en aquests moments durs», apuntava.

A més a més, Belén Esteban aprofitava per relatar amb tot luxe de detalls l'odissea que havia suposat la seva fractura i posterior recuperació.

Imatge després de l'accident de Belén Esteban al plató de Sálvame
Belén Esteban ha parlat de la seva dolorosa lesió | Mediaset

«El dia 25 d'abril vaig patir una caiguda que em va ocasionar una fractura de tíbia i peroné amb desplaçament. No em van poder operar per unes butllofes que em van sortir a causa de la inflamació de la cama, em van operar el dia 6 de maig», explicava.

«L'operació va tenir una durada de 2 hores i 45 minuts i a l'operació em van haver de col·locar dues plaques i 20 caragols. Em van fer dues cures al quiròfan perquè m'havien de sedar», finalitzava.