Belén Esteban i Miguel Marcos

El marit de Belén Esteban posa en el punt de mira a una de les cares de Telecinco

Miguel Marcos observa avergonyit el que han fet amb Belén Esteban

Belén Esteban continua la seva lenta recuperació després de trencar-se la tíbia i el peroné fa unes setmanes. La 'Princesa del poble' ha estat operada recentment d'aquesta fractura que l'ha deixada sense poder valdre's per si mateixa.

La col·laboradora de 'Sálvame' ha estat molt desanimada després de veure com la seva vida canviava radicalment per aquesta caiguda inesperada en ple directe.

El seu objectiu ara no és cap altre que intentar tirar endavant amb l'ajuda del seu marit, Miguel Marcos. Una persona imprescindible a la seva vida que no l'ha deixada ni un minut des que va patir aquesta terrible caiguda.

Belén Esteban pateix l'assetjament de la premsa després d'operar-se

El cas és que Belén Esteban va ser operada amb èxit fa tot just una setmana i ja es troba descansant a casa seva amb el seu marit.

Belén sap que suscita l'interès dels reporters de la premsa rosa. I encara més en aquest cas en què ha hagut d'ingressar a l'hospital per ser operada de la tíbia i el peroné.

Imatge de Belén Esteban en una ambulància.
Belén Esteban va passar per quiròfan després de trencar-se la tíbia i el peroné en directe. | GTRES

En les últimes hores, Belén arribava a casa seva a Paracuellos en una ambulància al costat de Miguel Marcos. I mentre que baixava de la mateixa ajudada pel seu marit, els reporters han gravat les imatges de la seva entrada a casa.

El cas és que Belén estava postrada a una llitera i amb les mans tapant-se la cara perquè el seu rostre no fos fotografiat.

Aquestes imatges han estat recollides pels companys d'agències i des del programa 'Ya es mediodía' han decidit que les havien d'emetre per parlar de l'última hora de Belén Esteban.

Alba Carrillo esclata després de les dures imatges de Belén Esteban

Al programa d'ahir, entre els col·laboradors presents amb Sonsoles Ónega hi havia la sempre incisiva Alba Carrillo. La filla de Lucía Pariente ha protagonitzat un moment incòmode l'endemà de veure les imatges on es mostrava Belén superada per la situació. La madrilenya estava patint l'assetjament de la premsa a la porta de casa.

Alba Carrillo, visiblement molesta i parlant, en un plató.
Alba Carrillo parla clar sobre el cas de Belén Esteban.   | Mediaset

El cas és que Alba Carrillo donava la nota en directe, com ja ens té acostumats altres vegades. La tertuliana no es tallava a l'hora de retreure la decisió del programa d'emetre unes imatges que, segons ella, no aporten res a l'espectador.

«És necessària veure aquesta imatge? Qui vol veure això? Està malalta i ha de sortir amb les mans tapant-se la cara! El que vull és que es recuperi i saber la informació, però no veure això. No m'agrada», ha sentenciat davant la sorpresa de la resta de tertulians i de la pròpia Sonsoles Ónega.

«Miguel Marcos té el cel guanyat»

L'expressió de Miguel Ángel Nicolás, coordinador de la secció, ho deia tot. El cas és que la crítica de Carrillo estava dirigida, sobretot, cap al programa que havia comprat aquestes imatges. «Perdó, però no m'agrada», recalcava l'Alba davant el silenci a tota la taula.

Miguel Marcos entrant a casa seva
Miguel Marcos, molt preocupat per l'accident de la seva dona. | Europa Press

Sonsoles Ónega decidia tancar aquest moment incòmode i canviava de tema sense dilació. I és que no va fer cap opinió de valor, més enllà que «té el cel guanyat». Així es va referir a la paciència de la parella de Belén Esteban davant de les preguntes dels reporters.

La presentadora de 'Ya es mediodía'  introduïa un altre tema a comentar abans d'acabar el programa. Això sí, la tertuliana indignada no deixava l'assumpte i se la sentia dir això amb el seu micro obert.

«Home, és que ho havia de dir», deia Alba enfadada després del que s'havia vist al programa on col·labora des de fa anys.