Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió

María Patiño se n'afarta i destapa la manipulació

María Patiño esclata en directe i denuncia la manipulació sobre Chanel

María Patiño és una presentadora que es caracteritza per la seva vehemència i la seva manera directa de dir les coses a la televisió. Durant tota la seva carrera com a periodista de la premsa rosa, no ha tingut cap problema a retractar-se quan l'ocasió ho ha requerit.

María Patiño sap quant costa demanar perdó als famosos quan cometen un error o creuen que tenen raó quan realment estan equivocats. I el que va succeir a 'Sálvame' dona una bona mostra de l'actitud que té la gallega en relació amb la seva manera d'actuar.

El cas és que el cap de setmana passat, Chanel Terrero va aconseguir un excel·lent tercer lloc al Festival d'Eurovisió celebrat a Torí.

L'èxit rotund de Chanel fa que molts es retractin

La hispanocubana, que va ser triada per un jurat professional el passat mes de gener al 'Benidorm Fest', no va rebre el suport desitjat aleshores. I entre els programes que no li van mostrar gaire afecte, un va ser 'Sálvame'.

Chanel Terrero a Eurovisió
Chanel Terrero va arrasar a Eurovisió amb un espectacular tercer lloc | CatalunyaDiari

El cas és que l'èxit aconseguit per la resident a Olesa de Montserrat fa uns dies al certamen musical, ha provocat el canvi de molts. Així, aquells que van recolzar artistes com a Rigoberta Bandini o Tanxugueiras en aquella elecció de Benidorm, ara canvien d'idea i es posen al costat de l'exitosa artista espanyola.

Doncs bé, aquest dilluns, l'espai de Telecinco va homenatjar Chanel amb una performance de Carmen Alcayde. La valenciana obria el programa cantant el tema 'SloMo' de l'artista catalana com ja va fer fa unes setmanes.

María Patiño confiesa qué ha perdido tras la triste muerte de sus padres

María Patiño diu prou després de les acusacions rebudes

Al final, tots els col·laboradors de 'Sálvame' van caure rendits després de veure l'espectacular actuació de la representant espanyola a Eurovisió. Això sí, al programa hi va haver una col·laboradora que va ser la nota discordant entre els tertulians. Així, Laura Fa opinava que «la posada en escena està molt bé, però a mi la cançó no m'agrada».

María Patiño i Chanel
María Patiño ha sortit al pas davant de les manipulacions que no està disposada a tolerar sobre Chanel | EP

Entre les col·laboradores que van exalçar la professionalitat de Chanel Terrero, Gema López va ser una. L'esmentada va valorar com es va preparar la jove el 'Benidorm Fest' fa tot just uns mesos.

«És de les úniques candidates que va portar tot planejat al 'Benidorm Fest', com els tirs de cambra o la il·luminació. Els que estaven treballant en la realització van al·lucinar perquè ningú havia arribat amb tanta professionalitat», va opinar la col·laboradora.

«Estic farta de les manipulacions»

Després de la reflexió de López, María Patiño sortia al pas de les crítiques que va rebre el programa de Telecinco a col·lació del 'Benidorm Fest'. Així, la tertuliana de 'Sálvame' era contundent amb aquells que volen manipular la realitat ara que Chanel ha triomfat de manera incontestable.

María Patiño molt seriosa
María Patiño s'ha cansat de sentir mentides | Telecinco

«Vull apuntar una cosa», començava dient la presentadora, «ara ens estan recordant algunes coses que pensàvem en el passat, com si ens donessin una bufetada a la cara. Jo era molt de Rigoberta i ho segueixo sent, però mai vaig insultar ni menysprear a Chanel i aquest programa tampoc. Estic farta de les manipulacions», va protestar en ple directe.

Amb tot, María Patiño tancava la polèmica després de les crítiques d'alguns espectadors de 'Sálvame' que van retreure la insistent promoció pel tema de Rigoberta Bandini, 'Ay, mamá'.

Un clar exemple del suport a Bandini va ser el que va passar en un programa del gener passat, aturant-lo per donar suport a aquesta candidatura eurovisiva.

Alhora, cal assenyalar que l'esmentada cançó va ser la banda sonora de 'Montealto: regreso a la casa'. En concret, parlem d'aquells programes especials en què Rocío Carrasco va homenatjar la seva mare, Rocío Jurado.