Fotomuntatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco

Fidel Albiac confirma el secret a veus sobre Rocío Carrasco

Fidel Albiac i Rocío Carrasco han mostrat la veritat de la seva situació

Fidel Albiac i Rocío Carrasco han estat aquests dies al focus mediàtic per la seva absència al casament del fill de Carmen Borrego. Una situació davant de la qual no s'han manifestat i que han pretès obviar. No ho han fet perquè, com el seu marit pot confirmar, ella està en un moment pletòric en què es vol allunyar de la polèmica.

Ara, després d'haver passat 20 anys de calvari suposadament per culpa del seu ex, està afrontant una nova etapa. I en aquesta, com s'ha revelat en diferents programes de televisió i xarxes, està gaudint al màxim. Vol recuperar poder gaudir dels petits plaers de la vida sense por.

Fidel Albiac coneix la veritat respecte als rumors sobre Rocío Carrasco

La mare de Rocío Flores ha passat uns anys realment durs en què ha estat molt criticada i allunyada dels mitjans. No obstant això, fa aproximadament un any va decidir trencar el seu silenci amb la seva pròpia docusèrie: 'Rocío: contar la verdad para seguir viva'. Una producció on va donar un testimoni punyent.

Hi va relatar des dels suposats maltractaments del seu exmarit, Antonio David, fins a la presumpta violència vicària exercida per ell. Això sense passar per alt que va presentar proves per demostrar aquest dolor, així com l'agressió que va patir per la seva primogènita. D'aquesta manera, va explicar el perquè no hi té relació.

Primer pla de Rocío Carrasco plorant
Rocío Carrasco va explicar el seu punyent testimoni   | GTRES

Conèixer la seva història ha permès Carrasco no només que se la conegui millor, sinó que se l'entengui i se la recolzi. I això li ha servit, alhora, per deixar enrere el seu passat, treure's aquest llast de la seva vida i afrontar el present i el futur amb positivitat.

Rocío Carrasco en un photocall
Després de la docusèrie, Rocío viu un moment immillorable   | GTRES

Des de fa temps s'explica als mitjans que ella travessa una de les seves millors etapes. I això s'ha confirmat ara, segons les últimes imatges i declaracions que ha realitzat.

Fidel Albiac i Rocío Carrasco gaudeixen del present

Fidel ha estat, sens dubte, el principal suport de la seva dona en els durs moments i ho continua sent ara també. Així, la premsa els ha pogut fotografiar junts i enamorats gaudint de plans que abans no feien per no cridar l'atenció.

En concret, Europa Press ha pogut 'enganxar-los' assistint a un recital del guitarrista Casares al Teatro Real de Madrid. Ha estat la manera especial que han trobat de celebrar junts el 45 aniversari de la filla de 'La más grande'.

Somrients se'ls ha pogut veure arribar al lloc i, tan feliços estan, que no han dubtat a aturar-se a respondre a l'agència. Aquesta li ha preguntat si ha demanat algun desig pel seu aniversari. I la seva resposta ha estat clara i contundent: «Que em quedi com estic».

«Ara estic molt bé gràcies a Déu. Estic feliç, contenta i estic reneixent».

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
Fidel Albiac i Rocío Carrasco es deixen veure junts i molt feliços   | GTRES

De la mateixa manera, ha reconegut que «m'ha felicitat moltíssima gent. Entre ells familiars com el meu oncle Antonio i la meva gent de Chipiona».

Així mateix, se li ha preguntat a Albiac si ha regalat alguna cosa a la seva dona. Ell s'ha posat a riure i no ha volgut contestar, però ha estat Rocío la que ho ha fet. Ha dit: «Això és sorpresa».

Primer pla de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco es mostra il·lusionada i contenta   | Europa Press

D'aquesta manera, ha deixat clar que està feliç i també que vol allunyar-se de les polèmiques, ja que no ha contestat cap pregunta 'conflictiva'. És a dir, no ha respost les relacionades amb Gloria Camila, amb els seus fills i amb Marta Riesco.