Primer pla de Kiko Hernández.

La dona que li va robar el cor a Kiko Hernández va viure un malson

Kiko Hernández mai no parla de la seva vida sentimental

Kiko Hernández va començar a treballar als mitjans de comunicació gràcies a la seva participació en el famós concurs 'Gran Hermano'. De seguida va demostrar que estava plenament capacitat per entretenir els espectadors i es va convertir en el col·laborador més talentós de Telecinco. Té autoritat suficient per imposar les seves normes, per això ningú no parla sobre la seva vida privada.

Kiko Hernández mai no ha parlat de les seves relacions sentimentals, de fet no diu clarament si se sent atret per homes o per dones. El que tots sabem és que hi va haver una periodista que li va robar el cor a principis dels anys 2000: Lydia Lozano. La canària va ser la seva mestra, li va ensenyar a brillar a la pantalla petita i van gaudir d'una connexió especial.

Kiko Hernández i Lydia Lozano abraçats a plató
Kiko Hernández prefereix no parlar de la seva vida sentimental | REDES SOCIALES

Kiko ha revelat a 'Sálvame' el secret de Charly, marit de Lydia, i el públic s'ha sorprès en veure la reacció de la periodista. Aquesta última vol protegir el seu marit, per això no consenteix que ningú el mencioni, però amb Hernández n'ha fet una excepció. El tertulià ha assegurat que Charly adorava Joaquín Sabina, dada que ha estat confirmada de manera instantània.

Kiko, segons ha explicat Lydia, li va regalar «un disc amb 50 cançons de Sabina» i va ser allà on va començar el malson. La canària va guardar aquest obsequi en un cotxe que li van robar i des de llavors no oblida que ha perdut un record molt especial. L'audiència s'ha quedat sorpresa, ja que ningú no sabia que la parella de Lozano tenia tant contacte amb l'exconcursant de 'Gran Hermano'.

Hernández ha guanyat molt de pes a la plantilla de Telecinco, de fet ha assegurat que els seus caps li han renovat el contracte. Una part del públic no li dona suport, però ell està disposat a continuar aguantant els detractors perquè no vol abandonar la televisió. Sap que té un llarg camí per endavant i és possible que d'aquí a un temps presenti un programa propi.

Kiko Hernández va confessar els seus sentiments

Kiko ha tingut molts conflictes amb Lydia Lozano, especialment des que han de compartir el plató de 'Sálvame'. La periodista ha patit molt perquè ella continua tenint una gran estima i no oblida que han estat íntims amics. Quan discuteixen no pot reprimir les llàgrimes i els espectadors s'han adonat que els seus sentiments són sincers.

Primer pla de Kiko Hernández.
Kiko Hernández ha revelat que va estimar la seva companya de 'Sálvame'   | GTRES

Hernández reconeix que ell també estima la seva companya, però ja no són tan amics com abans perquè fa uns anys el va decebre. L'acusa d'haver filtrat una informació molt delicada, cosa que mai no ha pogut demostrar. L'únic que és clar és que Lydia viu un malson cada vegada que el col·laborador carrega contra ella.

La dona de Charly guardava amb molt d'afecte el regal que li va fer Hernández i lamentablement li van robar. Aquesta pèrdua hi segueix molt present, almenys això és el que ha explicat al programa de Jorge Javier Vázquez. Assegura que el que «més li molesta» de que algú li robés el cotxe és que a dins hi havia el disc del seu company.

Kiko Hernández ni oblida ni perdona

Kiko té prou motius per estar dolgut amb Lydia, aquella dona que es va guanyar el seu cor quan va començar a treballar a Telecinco. Han protagonitzat enfrontaments molt tensos i suposadament la periodista no ha tingut un bon comportament. Hernández se'n va venjar traient a la llum el que passava als sopars que aquesta organitzava al seu domicili.

El col·laborador va insinuar que Lozano no parlava bé dels seus companys i es van embrancar en una discussió que gairebé acaba en tragèdia. La relació que mantenen està estancada, amb les mateixes anades i vingudes de sempre. No aconsegueixen solucionar les diferències i gran part de l'audiència pensa que Lozano és la gran víctima de la situació.