Rosa Benito i Chayo Mohedano

Rosa Benito i Chayo Mohedano, trencades per la mort que les deixa desprotegides

Rosa Benito està destrossada i intentarà ajudar Chayo

Rosa Benito ha rebut una notícia que l'ha deixada devastada: la seva cunyada Virtudes ha mort després d'una llarga malaltia. La revista Lecturas s'ha fet ressò de la notícia i Chayo Mohedano ha reaccionat a les seves xarxes socials d'una manera sorprenent. Gaudia d'una relació fantàstica amb la seva tia i està destrossada perquè no se n'ha pogut acomiadar.

Rosa Benito ha venut part de la seva vida privada als platós de Telecinco, però sempre hi ha hagut una cosa sagrada per a ella: els seus germans. Presumeix de tenir una relació estupenda amb ells, per això intenta protegir-los i anomenar-los el mínim possible. Chayo s'ha saltat les normes per un motiu important: un dels oncles s'ha quedat vidu.

Rosa Benito plorant
Rosa Benito, molt afectada per la mort de la seva cunyada | Telecinco

Chayo Mohedano ha utilitzat el seu compte d'Instagram per acomiadar-se de Virtudes i ha aprofitat per enviar un missatge a Juan Carlos. Aquest últim és el germà de Rosa que ha perdut la seva dona, una mort que ha deixat la família molt afectada. Segons la cantant, era una persona excepcional que sempre protegia el clan, així que ara canviaran moltes coses.

Rosa treballa de col·laboradora a Telecinco, concretament al programa 'Ya es mediodía', així que és probable que doni explicacions. En els últims mesos ha canviat molt i és força discreta, ja no parla de la seva família, però haurà de fer una excepció. El seu germà Juan Carlos necessita afecte i no dubtarà a donar-li-ho ni ella ni cap dels seus fills.

Chayo ha guanyat molta popularitat a les xarxes socials perquè ha emprès una guerra contra La Fábrica de la Tele, productora de 'Sálvame'. L'artista no se sent ben tractada per aquesta empresa i està fent tot el possible perquè desaparegui de la petita pantalla. Cada cop té més seguidors, persones que estan al seu costat i que l'acompanyen en els moments difícils.

Rosa Benito comprèn el dolor de la seva filla

Rosa ha estat la primera persona a donar suport a Chayo, de fet ella no treballa a 'Sálvame' des que va esclatar la guerra contra la productora. Li han ofert tornar moltes vegades, però prefereix continuar treballant al programa de Sonsoles Ónega perquè se sent més tranquil·la. Tot anava bé fins que s'ha assabentat que la seva cunyada ha mort, una mort que ha trencat el cor de la família.

Primer pla de Chayo Mohedano.
Rosa Benito sap que Chayo Mohedano ha guanyat molt de poder   | GTRES

Chayo Mohedano s'ha confessat amb els seus seguidors per rebre una mica d'afecte, ja que el que ha passat l'ha deixada sense ànims. «Avui tinc l'ànima trencada per la teva partida, tieta Virtudes. Sempre tenies una solució per a cada angoixa o problema i la teva rialla contagiosa alegrava cada lloc», ha escrit.

La neboda de Rocío Jurado ha enviat un missatge a Virtudes per deixar clar que mai no l'oblidarà i que l'ha deixada més sola que mai. «Feies especial cada moment, quant et trobaré a faltar». Aquestes paraules van acompanyades d'una fotografia que demostra que l'artista gaudia d'un vincle especial amb la seva tieta.

Rosa Benito s'ha quedat sense temps

Rosa, segons ha insinuat la revista Lecturas, no s'ha pogut acomiadar de la seva cunyada, cosa que li pesarà la resta de la seva vida. Tenien un viatge preparat, però el destí és capritxós i s'ha endut Virtudes massa aviat. Chayo ha parlat del tema per evitar els rumors i per acomiadar-se de la seva tia com es mereix.

«No n'hi haurà una altra com tu, exemple de dona treballadora, afectuosa i amorosa amb tota la família. Estàvem organitzant un viatge per veure't i explicar-te moltes coses i abraçar-te fins que em fessin mal els braços, però no ha pogut ser. No hem tingut temps».

Mohedano ha patit molt pels atacs de 'Sálvame', però ara és forta i no vol guardar silenci. Està utilitzant la seva influència per deixar clar que el programa de Jorge Javier Vázquez ha traspassat tots els límits.