Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Victòria Frederica i Jorge Bárcenas posant junts

Victòria Frederica confirma per què ha trencat amb el seu nòvio, Jorge Bárcenas

La jove ha revelat els motius de la ruptura

Victòria Frederica fa mesos que és el centre d'atenció de la premsa. Ja fa setmanes que es rumoreja que Jorge Bárcenas i ella ja no estan junts.

Ja és sabut que es van conèixer al famós Festival Starlite de Marbella, el 2019, i en aquests tres anys no s'han separat ni un moment. Sempre se'ls veia junts, tant al dia a dia com en esdeveniments públics.

L'enrenou va començar a final de març, quan Victòria va dir que estava passant una mala època amb el Jorge. I a mitjans d'abril, Clara Courel va afirmar que la parella travessava una crisi terrible.

Arran d'això, la jove es va allunyar de les càmeres, però s'ha mantingut ferma dient que seguia tenint una relació amb Jorge.

Victòria Frederica finalment confirma els rumors

Les especulacions van anar creixent com l'espuma just després de la Fira d'Abril, on va cridar molt l'atenció que la jove hi anés sense el seu nòvio. És més, va publicar una foto amb el seu amic Tomás de Páramo que va acompanyar amb el text següent: «Sevilla a la primavera, olé. Les penes treu». Des de llavors, la noia ha fugit de la premsa, ja que els reporters la perseguien constantment perquè fes declaracions sobre l'estat de la relació amb Bárcenas.

La neboda gran de Felip VI ha decidit tancar tots els rumors que l'envolten. De la mà de la revista '¡Hola!', finalment s'ha confirmat que Victòria Frederica i Jorge Bárcenas ja no estan junts. Després de tres anys de relació, han decidit posar punt final a aquesta història.

Els motius de la ruptura entre Victòria Frederica i Jorge Bárcenas

Asseguren que han trencat perquè s'havien distanciat, però els rumors que hi va haver terceres persones pel mig continuen apareixent per tot arreu.

Fa poc, Jorge Bárcenas es va deixar veure amb Mar Torres al centre de Madrid. Eren en un restaurant i van estar parlant molta estona. El que queda clar és que Mar es posiciona a favor del seu amic.

Jorge Bárcenas i Mar Torres caminant pel carrer
Jorge Bárcenas i Mar Torres caminant pel carrer | Catalunya Diari

Pel que fa a Victòria, també hi va haver molts rumors. Com afirma 'Socialité', «Victòria Frederica s'hauria embolicat amb un noi en una discoteca». Una font propera a la jove va assegurar que la jove «tenia ganes de lligar amb nois».

Victòria Frederica ja ha fet les maletes

Gràcies a la persecució dels paparazzis, hem vist com Victòria Frederica deixava el pis que compartia amb Jorge Bárcenas. La noia ha decidit deixar-ho tot i anar-se'n a viure a casa de la seva mare, de moment. Se l'ha pogut veure entrar i sortir assíduament de la casa de la infanta Elena, però no s'ha aturat ni un segon per atendre la premsa.

Una cosa de la qual sí que pot estar segura és de tot el suport que té. La neboda del rei ha trobat suport en tots els seus amics i familiars. Sobretot en la seva mare, que, ara que tornen a viure juntes és el seu pilar fonamental.

Jaime de Marichalar pierde la paciencia tras la última noche de su hija, Victoria Federica

L'última aparició pública de Victòria Frederica i Jorge Bárcenas

L'última vegada que vam veure la parella en públic va ser a la Bridal Fashion Week, el 22 d'abril. Aleshores ja circulaven els rumors de la ruptura, però ells es van mostrar units.

Victòria Frederica i el seu xicot
Victòria Frederica i Jorge Bárcenas l'última vegada que se'ls va veure junts | GTRES

Van posar davant de les càmeres i no van voler fer cap mena de declaració sobre l'estat de la relació. Es van limitar a dedicar-se gestos de complicitat l'un a l'altra per apaivagar les especulacions.

Probablement, d'aquí a uns dies, quan Victòria Frederica estigui més calmada, donarà la notícia oficial a través de les xarxes socials. És conscient que no pot amagar aquesta notícia tota la vida.