Fotomuntatge de Carmen Borrego i la seva nora Paola Olmedo

La primera foto de la nora de Carmen Borrego: tothom parla del mateix

Carmen Borrego posa al costat dels nuvis a l'exclusiva del casament

Carmen Borrego ocupa la portada de la revista 'Lecturas' acompanyada de tot el clan Campos amb el seu fill José María i Paola. La parella es va donar el 'sí, vull' en una cerimònia celebrada el passat dissabte 14 de maig que ha generat, i generarà, molt d'enrenou.

Tota l'expectació estava posada a l'exclusiva del casament que finalment ha arribat a tots els quioscs aquest dimecres. Es tracta d'una portada molt reveladora on la núvia no ha passat desapercebuda. I és que per fi posem cara a la dona del fill de Carmen Borrego i el seu gest ha revelat moltes coses.

Carmen Borrego posa per primera vegada amb la seva nora

Fins a l'última gota de suor es va deixar Carmen Borrego per protegir l'exclusiva de les noces del seu fill José María. Tant va ser així, que fins i tot Alejandra Rubio es va aventurar a opinar que degut a això, no va gaudir del moment. Cosa que la mateixa padrina del casament ha desmentit creant una altra bretxa familiar.

Primer pla de Carmen Borrego somrient
Carmen Borrego protagonitza l'exclusiva del casament del fill | GTRES

Però deixant de banda la nova guerra que s'acosta a la família, avui la revista 'Lecturas' desgrana el feliç esdeveniment punt per punt. Partint de primera base amb la foto de portada on els nuvis posen al costat de Carmen Borrego, María Teresa Campos i Terelu.

És la primera vegada que veiem el net de la veterana periodista en un mitjà de comunicació. Sí, ja que normalment ha preferit mantenir-se'n al marge i no participar en el negoci televisiu de la resta de la família.

Amb ell, com no podia faltar, es troba Paola Olmedo, la feliç i il·lusionada núvia. Amb un vestit de tall de sirena, la noia posa sostenint el ram, però amb una actitud que no ha passat desapercebuda.

En el seu gest s'aprecia que la dona de José María no es troba del tot a gust, ja que posa rígida amb un aparent somriure forçat a l'extrem de la fotografia. Les Campos ocupen la plana central, fent que els nuvis passin a un segon pla.

Carmen Borrego i els rumors sobre la mala relació amb la nora

Analitzant l'expressió de la noia, es podria dir que no està gens còmoda. Un fet que donaria credibilitat als rumors que apuntaven a un enfrontament entre Carmen Borrego i Paola per culpa de l'exclusiva.

«Encara que Carmen Borrego ho negui, la relació amb la seva nora és molt tensa», van assegurar a 'Sálvame'. Segons sembla, a Paola no li va agradar que l'exclusiva se centrés a les Campos, cosa que, veient la portada, és més que evident.

Muntatge de Carmen Borrego i José Maria
Carmen Borrego podria no estar bé amb la dona del seu fill | CatalunyaDiari

A més a més, una confident va revelar que al casament civil, celebrat el 4 d'abril, va passar una cosa que va provocar el distanciament entre totes dues. «Va acabar en un autèntic drama», va assenyalar una font.

A l'exclusiva, Carmen Borrego és l'autèntica protagonista de l'entrevista on posa feliç amb el matrimoni acabat de casar. De Paola afirma que «és estupenda», i que la relació entre elles és molt bona.

Sigui com sigui, els usuaris de les xarxes socials no han deixat escapar l'oportunitat d'assenyalar la foto de portada i el gest de tensió de la núvia.

«Sembla tensa la núvia, com a incòmoda», «No sembla feliç», «Sembla que pensi què hi faig aquí?», són alguns dels comentaris que ha rebut la portada.

El que també ha cridat l'atenció i ha estat molt criticat és que les tres Campos ocupin el centre de la portada. Així és, perquè els nuvis han estat relegats a una cantonada, en lloc de figurar al mig. A més, es diu que Terelu va conèixer la núvia al mateix casament.

De la mateixa manera, se n'ha parlat molt perquè a la portada sembla com si no fos la foto original. Es veu clarament un error d'edició, semblant que Terelu s'hagués afegit posteriorment.

«Una mica més i els nuvis se surten de l'enfocament», «Pobra núvia, és l'exclusiva del seu casament i relegada en una cantonada. Com ho consenteix?», publiquen alguns usuaris.