Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Diego Arrabal al seu programa

La dona de Diego Arrabal, de pedra: rep el missatge d'una altra en directe

Diego Arrabal no esperava rebre aquesta notícia

La vida de Diego Arrabal ha fet un gir de 180 graus. En els últims mesos, aquest conegut paparazzi va prendre la decisió de compaginar el seu treball a 'Viva la vida' amb el seu canal de YouTube.

I, encara que això és una cosa que li ha funcionat fins ara, la veritat és que no ha rebut gaire bones notícies. Ara, la seva dona ha hagut d'escoltar en directe les paraules emotives que ha rebut el fotògraf.

Diego Arrabal en un plató de televisió
Diego Arrabal rep males notícies | Telecinco

Feia unes quantes setmanes que no se sabia res de Diego Arrabal i ara tot té una explicació. El programa presentat per Emma García va prendre la decisió de prescindir del seu mític col·laborador per una raó de pes.

Després de 5 anys aportant una gran quantitat d'exclusives a aquest format de Telecinco, la direcció va prendre la dura determinació d'acomiadar de manera fulminant un dels seus col·laboradors estrella.

La dona de Diego Arrabal s'assabenta dels detalls

Diego Arrabal no s'esperava rebre aquestes males notícies per part del programa al que ha dedicat els darrers 5 anys de la seva vida.

Segons s'ha informat aquests dies, la directiva de 'Viva la vida' va prendre la decisió d'acomiadar el paparazzi després que comencés a tractar certs temes al seu canal de YouTube de manera totalment independent.

Imatge d'Emma García.
Emma García envia un missatge a Diego Arrabal   | TELECINCO

A més, al·leguen que aquest fotògraf marbellí s'havia aprofitat dels contactes obtinguts a la televisió per aconseguir fonts per al seu treball paral·lel.

El cap de setmana passat, Emma García va voler enviar un missatge al seu company i amic. Fins ara ningú dins del programa s'havia referit a Diego Arrabal, però aprofitant el casament del fill de Carmen Borrego, la presentadora ha volgut fer un tímid comentari.

I, encara que en cap moment l'ha esmentat, la periodista ha volgut recordar el paparazzi. «Una salutació al nostre company, que el tenim molt present».

Diego Arrabal despedido de Telecinco: Los motivos

Diego Arrabal respon

Després de rebre la carta d'acomiadament, Diego Arrabal no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de contestar aquesta empresa audiovisual. I quina millor manera que mitjançant una de les capçaleres més importants del nostre país.

Durant una xerrada amb la revista Pronto, el paparazzi es va despatxar a gust sobre la seva sortida de 'Viva la vida'. Aquest professional dels mitjans de comunicació assegura que el seu acomiadament va ser inesperat, ja que en cap moment no li van comunicar el desacord.

«La versió oficial és que els hi molesten els meus comentaris al meu canal de YouTube. Hauré de creure-la», va assegurar l'excol·laborador de Telecinco. «Els felicito per haver fotut la meva família, un pare, per l'únic fet de ser crític. M'han fet fora, clarament al carrer», va carregar amb duresa.

Fotomuntatge de Diego Arrabal i Paolo Vasile
Diego Arrabal perd la seva feina a Mediaset España   | Telecinco

I, malgrat que s'ha quedat sense la seva principal font d'ingressos, és una cosa que no el preocupa, ja que el canal de YouTube està creixent a un ritme considerable.

«No sento ni fred ni calor, és millor no donar-hi més voltes. Feia cinc anys que era al programa, deixo allà molt bons amics. Molts m'han trucat per donar-me ànims, però contra decisions que venen de dalt no s'hi pot fer res».

Però, sens dubte, el que més ha molestat Diego Arrabal és que ningú li hagués comunicat el seu desacord amb el seu canal abans de prendre la decisió. «En realitat no havia rebut cap toc, no m'esperava una cosa així. Va ser de cop i volta. Em vaig quedar de pedra».

«Sempre he estat un defensor acèrrim de la llibertat d'expressió. Faig la meva feina sent crític amb qui s'ho mereix i, al meu canal, no he fet res de diferent del que exposo a un plató», va dir. «No em van donar cap opció. Em van comunicar l'acomiadament i res més», va assegurar finalment.