ÚLTIMA HORA

✅ Espanya suma 9.212 nous contagis de Covid-19 i un total de 389 morts aquest dimecres

Andrea Janeiro es planta contra la seva mare Belén Esteban: «M'ho vas prometre»

La col·laboradora no respecta els desitjos de la seva filla

Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)
Andrea Janeiro no perdona que la seva mare torni a parlar de María José Campanario | Catalunya Diari

Per molt que ho intenti i que fins i tot li hagi promès a la seva filla, Belén Esteban no pot mossegar-se la llengua quan es parla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario a 'Sálvame'. La col·laboradora de 'Sálvame' ha intentat no parlar sobre les polèmiques de Ubrique i Campanario, però en aquesta ocasió no ha pogut contenir-se i ha atacat directament a la dona del torero. 

Fa uns dies, María José Campanario va fer un directe a Instagram on va decidir contestar a tota classe de preguntes que feien els seus seguidors. L'odontòloga va parlar sobre el seu matrimoni amb Jesulín, però el que va fer saltar a Belén va ser quan Campanario va parlar dels fills que tenen en comú.

Belén Esteban trenca el seu silenci

Quan el programa presentat per Jorge Javier Vázquez va treure a la llum les declaracions de María José Campanario, tots els ulls es van posar sobre Belén Esteban. En aquells primers moments, la col·laboradora va preferir guardar silenci i no dir res sobre les declaracions de la dona de Jesulín de Ubrique. Però Belén no ho oblida, i dilluns passat, 4 de gener, va explotar en directe.

Es desconeix aquest canvi d'opinió, però la col·laboradora ha assegurat que ja no callarà més. Belén Esteban està cabrejada perquè Campanario va afirmar al seu directe d'Instagram que té tres fills. Així doncs, ha aprofitat que es parlava sobre la custòdia dels fills de Miguel Bosé i Nacho Palau, per esclatar i dirigir-se directamente a María José Campanario. 

«Això dels fills és molt important, per exemple hi ha gent que té dos fills i diu que en té tres. A veure si ens assabentem, Jesulín tres, Campanario dos i Belén Esteban un», li ha recordat mirant a càmera. «No amor, tu tens dos, el teu marit tres i jo una. És que és molt fort!», ha tornat a insistir. 

Les declaracions de Belén no tenen relació amb Miguel Bosé i Nacho Palau, però la col·laboradora ha volgut manifestar-se i dirigir-se directament a María José Campanario. Continuant amb el seu discurs, ha llançat més llenya al foc: «No saben ni quin curs estudia», ha assegurat fent referència als estudis de la seva filla Andrea. 

Les paraules de la col·laboradora han sorprès a tots els seus companys, i Belén ha assegurat que continuarà amb el tema en el pròxim programa: «M'han dit que avui no tenim temps, però ja parlaré!», ha conclòs desafiant i mirant a càmera.

La col·laboradora encén la flama del conflicte

Fa temps que Belén Esteban va decidir deixar de parlar de Jesulín de Ubrique i de María José Campanario perquè s'ho va prometre a la seva filla, Andrea Janeiro. La jove vol romandre al marge dels mitjans de comunicació i també desitja que la guerra entre la seva mare i el seu pare arribi a la seva fi. Fins al moment, la col·laboradora havia respectat els desitjos de la seva filla, però ha trencat la seva promesa.

Belén Esteban ha amenaçat en seguir explicant coses sobre el matrimoni. Un canvi d'opinió que no s'entén, però que deixa patent la seva intenció de no tornar a guardar silenci sobre Jesulín i Campanario. És possible que Andrea li hagi donat permís, o bé Belén necessita diners i per això vol crear polèmica. Haurem d'esperar per veure com evoluciona la polèmica. 


Comentaris

envia el comentari