Susanna Griso presentant 'Espjo Público'

Susanna Griso, en xoc en ple directe: «Em va obrir les cames»

La presentadora s'ha quedat de pedra amb un dels testimonis del seu programa

Al llarg dels anys que Susanna Griso porta al capdavant del programa d'Antena 3, 'Espejo Público', són molts els testimonis que ha pogut veure i escoltar en aquest. Però sempre hi ha alguns, sobretot en l'espai que li dedica als successos, que són molt més impactants que els altres i que deixen tocada fins i tot a una periodista amb l'experiència de Susanna.

I és que aquest dijous 7 de gener parlava amb una de les víctimes del reggaetoner Jay Santos, que recordem ha estat detingut aquesta setmana acusat d'agressió sexual. Sofia seria una de les dones que va acabar caient en les urpes d'un autèntic depredador sexual que aprofitava la seva fama per aconseguir trobades amb algunes de les seves fans.

La pròpia Sofia explicava com el seu gran error va ser fer cas a la gran insistència del cantant i acabar quedant amb ell. La jove va relatar com el seu contacte amb el cantant va estar marcat pels enganys: «Segons ell, anàvem a quedar en un lloc públic. Jo sempre li vaig donar llargues perquè sempre volia quedar en un lloc privat. Quan vaig arribar a la direcció, no hi havia ni bars ni res».

Ella podria haver intentat anar-se'n, però finalment no va creure que la situació pogués tornar-se perillosa. «Quan me'n vaig adonar em tenia agafada del braç per entrar al seu pis. I bé, fins aquí no em sentia malament», afirmava. Encara que amb el pas dels minuts la situació es va anar tornant més incòmoda per Sofia.

Els dos van entrar en una mena d'estudi després de baixar unes escales, on ella mateixa confessa que «si cridava o alguna cosa no m'escoltarien». Es van treure la jaqueta i es van començar a besar, fins aquí res fora del comú però ella va començar a tenir una mica de tensió. «Em va posar contra un mirall que tenia al passadís... i jo vaig començar a atabalar-me en aquest moment, i no estava relaxada i li vaig dir», continuava el seu relat dels fets.

Jay Santos va intentar relaxar l'escena obrint una porta a una habitació amb un llit «enorme» on va posar a Sofia. I aquí és on va tenir lloc l'agressió. Sense previ avís Sofia explica que «em va obrir les cames i va treure un vibrador enorme el va posar al màxim i m'ho va posar entre les cames». Ella es va negar, però el cantant li feia: «Jo no volia, li vaig dir que no».

I és que Santos es va preparar per mantenir relacions tot i la clara negativa de la jove. «Quan volia posar-me dreta per anar-me'n em giro i s'havia baixat la bragueta i tenia gairebé el seu penis a la meva boca». I encara la cosa va anar a pitjor quan Sofia va intentar anar-se'n.

Va ser dir que se n'anava i començar els insults i maltractaments del cantant. «Va començar a tractar-me malament. A dir-me que era una 'niñata', que no era una dona, que em quedava molt per aprendre que ell havia estat amb dones de veritat». Sofia va tenir sort i va prendre la decisió intel·ligent de sortir corrent i anar-se'n a casa d'una amiga, evitant possiblement una agressió pitjor.

La fi a la fuga de més d'un any de l'estrella del reggaeton

El testimoni de Sofia és només un més de les múltiples noies que han estat víctimes de Jay Santos. El seu cas tornava aquesta setmana a l'actualitat després que fos detingut a Màlaga després de més d'un any fugat. El cantant va ser condemnat el novembre de 2019 a 6 anys de presó per haver agredit sexualment una noia el 2017 a la qual havia conegut a Instagram.

Santos, tot just fer-se ferma la sentència, va decidir abandonar Madrid i emprendre la fugida a Màlaga, on va ser amagat pels seus familiars. Un any després de la sentència, el jutge emetia una ordre de recerca i captura i ingrés a la presó que finalment es va poder executar aquest dimarts 5 de gener.