Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro es planta i exigeix que Jesulín firmi el document com més aviat millor

La dràstica petició que Andrea Janeiro ha demanat fermament al seu pare

Andrea Janeiro torna a ser notícia. No és per menys la veritat perquè fa poc es va confirmar un rumor que, des de feia algun temps, anava sonant amb força. Ens referim al projecte més ambiciós del pare de la jove, Jesulín de Ubrique .

«Estic pendent de fer una sèrie documental per a una plataforma. És un recorregut per la meva vida amb imatges i hi participarà molta gent: companys d'estudis, metges, amics...», va dir al seu moment.

Però, malgrat que no havia res confirmat, per fi, el torero podia dir alt i clar que s'arribaria a terme la seva pròpia docusèrie al pur estil de la de Tamara Falcó, Georgina Rodríguez i Rociíto.

Això sí, tot i que el dretà està summament emocionat, en canvi, hi ha altres membres de la família que no ho estan tant. Andrea Janeiro en podria ser perfectament un, ja que li hauria demanat al seu progenitor complir una exigent petició.

Primer pla de Jesulín de Ubrique a la plaça de toros
Es descobreix el document que ha hagut de signar el dretà per protegir Andrea Janeiro | GTRES

Andrea Janeiro exigeix estar fora de la docusèrie del seu pare

Tot just sortir a la llum la notícia que el pare d'Andrea Janeiro comptaria amb el seu propi documental, tothom posava el focus d'atenció al torero. Per descomptat interessa, i força, conèixer tots els detalls ocults de la vida de l'exmarit de Belén Esteban.

Passant pels seus inicis al món dels toros fins a arribar a aquells aspectes més ben guardats de la seva intimitat. Per això, en altres paraules, serà inevitable que el dretà no parli de la seva etapa amb la col·laboradora de Sálvame i del seu actual matrimoni amb María José Campanario .

De la mateixa manera que se sincerarà sobre la seva vida amorosa, també ho farà de la seva faceta com a pare de família. Sobretot, parlar de la mateixa Andrea Janeiro és summament important perquè es tracta de, ni més ni menys, la seva primogènita.

Això sí, el que vulgui nomenar la jove a la docusèrie està terminantment prohibit i això ho sap molt bé Jesulín de Ubrique. El mateix torero va demanar expressament que no parlaria de la relació que manté amb la seva filla gran.

La raó d'aquesta decisió dràstica podria ser per respectar la voluntat d'Andrea Janeiro. I és que cal recordar que, només complir  la majoria d'edat, va decidir que no volia seguir els passos dels pares dins dels mitjans.

Per aquesta raó, la germana de Julia Janeiro, a través del seu advocat, va enviar un comunicat a tota la premsa en què explicava que volia viure «al més estricte anonimat».

«Amb motiu de la pressió mediàtica a què m'estic veient sotmesa, molt especialment des que vaig aconseguir la majoria d'edat, vull demanar públicament als mitjans que posin fi a aquesta situació. I a la vulneració dels meus drets a l'honor, la intimitat i a la pròpia imatge que es produeix al llarg dels últims mesos», deia en qüestió.

Això sí, encara que el dretà ja tenia en compte aquest detall, segons Semana, es va signar novament un altre document legal. En aquest indicaria que el nom de la jove filla no deu estar ni tan sols al guió de la docuserie.

Imatge d'Andrea Janeiro enxampada passejant pel carrer
Andrea Janeiro vol seguir allunyada dels mitjans | GTRES

Tots els detalls sobre el documental del pare d'Andrea Janeiro

Després d'aquesta decisió, únicament al reality del pare d' Andrea Janeiro es nomenaran els noms dels tres fills del torero, Julia, Jesús Alejandro i Hugo Janeiro. D'altra banda, de moment no se sap res més sobre com serà la docusèrie, però sí que se sap quan s'emetrà.

Segons asseguren fonts properes al pare de la noia, el documental podria veure la llum l'any que ve, concretament, a la primavera. La productora ideal per retratar la vida de Jesulín d'Ubrique hauria estat Netflix. «Han estat nombrosos els intents de diferents productores», deien.

«A principis de setembre es va començar a treballar a consciència a esbossar els primers esquemes d'aquest viatge per la vida del marit de María José Campanario», revelaven.