José Fernando Ortega

José Fernando perdrà l'herència de Rocío Jurado quan surti del psiquiàtric

José Fernando Ortega no es pot creure el que ha passat

José Fernando s'acaba d'assabentar que, quan surti del centre on està ingressat, haurà perdut part de l'herència de la seva mare. I és que, fa anys, el seu pare va decidir renunciar a una part del que Rocío Jurado els va deixar als seus dos fills al testament.

Aquest dilluns 24 d'octubre, s'ha emès un nou episodi de la sèrie documental En el nombre de Rocío. Rociíto ha revelat més dades sobre l'herència de 'la més gran'.

José Fernando Ortega i la seva mare Rocío Jurado
José Fernando José Fernando no rebrà part de l'herència de Rocío Juradoquè opinava la seva mare d'ell | GTRES

Segons ha explicat la 'socialité', un gest que va fer Ortega Cano en el passat ha provocat que José Fernando i Gloria Camila perdessin part dels béns que la seva mare els va deixar en vida.

Aquest darrer capítol ha estat dedicat a la repartició de totes les propietats que la de Chipiona va comprar durant tota la seva carrera professional i a tots els conflictes familiars que es van generar i que han provocat que, a hores d'ara, no es puguin ni dirigir la paraula.

José Fernando Ortega es queda sense res

José Fernando Ortega i la seva germana acaben de saber de la decisió que va prendre el seu pare en relació amb l'herència que Rocío Jurado els va deixar. Segons ha explicat Rociíto, «Ortega Cano i jo ens vam veure obligats a renunciar, però jo ho vaig fer per mi i José pels seus fills».

Durant l'última entrega de En el nombre de Rocío, el seu protagonista ha tornat a lluir el tema de l'herència de la seva mare i ha aclarit què és el que va passar amb el repartiment de les propietats de la cantant.

José Fernando Ortega i Gloria Camila Ortega
José Fernando Ortega i Gloria Camila Ortega han estat traïts pel seu pare | Europa Press

Segons Carrasco, hi ha una de les finques que estava taxada en un valor molt alt i per evitar un excés de llegat, «Ana Iglesias retalla. I on retalla? Los Naranjos».

Per això, el marmessor de Rocío Jurado «dona a José Fernando i a Gloria Camila un nombre de metres i a mi un altre nombre de metres» d'aquesta finca; una cosa que no li va fer gaire bé als seus oncles.

«La conclusió de tot això és que es munta aquest escàndol[amb els meus oncles]que jo no sé per què, per art de màgia, Ortega Cano decideix renunciar en nom dels seus fills», ha assegurat la presentadora de televisió, sense entendre gaire bé què és el que va passar perquè el torero prengués aquesta decisió.

En aquest moment, la germana gran de José Fernando Ortega assegura que ella renuncia «al que em toca al testament de la meva mare, però renuncio per mi. José ho fa pels seus fills».

«Jo quan veig que Ortega va renunciar a la part dels meus germans, dic: '¿Em pot explicar algú que faig jo aquí per 3.000 metres amb aquests dos, si José ha renunciat a nom dels meus germans?'. Jo hi renuncio».

Rocío Carrasco
La germana de José Fernando explica per què va renunciar | Telecinco

A més, José Fernando Ortega ha tingut l'oportunitat d'escoltar el testimoni de la marmessor de la seva mare. A la carta que Ana Iglesias va lliurar a Rociíto a principis de la sèrie documental, va deixar escrit el que pensava en relació amb aquesta polèmica familiar.

«Ja saps que no em va semblar bé que haguessis signat la renúncia del que al meu entendre et corresponia, encara que ho vaig entendre perquè sabia les raons per les quals ho vas fer».

I és que, segons l'advocada, Carrasco va actuar d'aquesta manera «per evitar que els germans de la teva mare actuessin com van actuar». «I ja ho veus… No ho has evitat», es lamentava a continuació.

Però el que encara no pot entendre és com el pare de José Fernando Ortega havia pres aquesta estranya decisió, encara que Rociíto creu que el destre també va ser pressionat pels seus oncles perquè li cedissin les parts dels seus fills.

«Ana no volia que jo renunciés i jo li vaig dir: 'Ana, o renuncio o m'he d'anar d'Espanya'», ha confirmat la germana de José Fernando Ortega, just abans d'assegurar que «a José li dirien exactament igual o més».