Foto de la reina Letícia.

Letícia enfada el rei saltant-se les normes davant de tothom

La rebel·lia de Letícia davant les càmeres

El darrer dilluns 24 d'octubre, la reina Letícia i el rei Felip VI iniciaven la temporada lírica 2022/2023 acudint a presenciar l'estrena d'Aída, una òpera de Giuseppe Verdi. A les portes del Teatro Real de Madrid, Letícia va ser el focus dels mitjans. La seva arriscada actitud va sorprendre tothom, ja que la reina es va saltar les normes imposades pel fet de ser de la reialesa.

Letícia s'enfronta a les normes de la casa reial

Letícia, així com en certa manera passa amb la seva filla la infanta Sofia, sempre ha sorprès pel seu comportament arriscat. Tot i pertànyer a la família reial, la reina sol mostrar la seva pròpia personalitat, de vegades, fins i tot, una mica rebel per a la seva «classe social».

El darrer dilluns, amb motiu de la inauguració de la temporada lírica de 2022, els reis estaven presents com a amfitrions al Teatro Real de Madrid. Letícia portava un disseny que deixava totalment al descobert la seva esquena. Es tractava d'un vestit de la firma Miphai, de tall desigual i una longitud 'midi'.

Tot i ser una peça molt elegant, la veritat és que l'esdeveniment exigia un vestit amb un to una mica més classista. En canvi, aquesta peça fosca mostrava també la seva feina al gimnàs, amb una esquena totalment marcada.

A aquest esdeveniment acudia el Premi Nobel Vargas Llosa amb Isabel Preysler, i molts altres rostres coneguts a la televisió també hi eren, com ara Carmen Lomana, Andrea Levy o Esperanza Aguirre. En canvi, la protagonista, sens dubte, va ser la reina Letícia. I no només per la seva arriscada elecció a l'hora de vestir, sinó també per la seva actitud. Letícia, malgrat les excessives directrius que ha de mantenir per ser un membre de la família reial, va decidir saltar-se les normes.

Letícia desafia les normes per enviar un missatge a la seva amiga Sonsoles

La primera entrega de Y ahora Sonsoles ha començat amb una força indubtable. En primer lloc, per les primeres declaracions de María del Monte després de la boda i per la tornada d'Esther Doña després de la ruptura. A més, també per l'aparició inesperada de la reina Letícia.

Un dels periodistes del programa, apareixia a les portes del Teatro Real, on es trobava Letícia. El reporter saludava la reina Letícia, qui no va dubtar a enviar una salutació i un petó a la càmera. «Aquest petó anava per a nosaltres», afirmava Sonsoles Ónega sobre la salutació de la seva amiga Letícia. Certament, una bona mostra d'afecte per a la seva amiga des de fa molts anys.

Letícia i Sonsoles es van conèixer a finals de la dècada dels 90, quan totes dues treballaven a la CNN+. «Res no ha canviat des de llavors», va declarar la presentadora en una ocasió sobre la seva relació amb Letícia. La veritat és que han mantingut la seva amistat des que van treballar juntes. De fet, la presentadora va ser una de les testimonis que va signar a la boda de Letícia i Felip, aquell 22 de maig de 2004.