Primer pla de Carlos Sobera

Carlos Sobera continua sense entendre per què ella vol tallar la relació

El tens moment que ha hagut de viure Carlos Sobera a plató

Sens dubte, Carlos Sobera és un dels presentadors més reconeguts de la petita pantalla del nostre país. I el basc s'ha convertit en una de les cares imprescindibles de Mediaset, ja que avui dia condueix programes d'èxit com Supervivientes i First Dates .

Això sí, fa un mes, a l'exprofessor universitari se li sumava un nou repte en presentar un nou concurs de Telecinco. Així és, Pesadilla en el El Paraíso aterrava amb força a la cadena de la mà del mateix Carlos Sobera, que s'unia a ser el presentador oficial del format televisiu.

Per descomptat, tot i que només fa un mes que s'emet l'espai, la veritat és que el concurs ja ha acaparat diversos titulars d'alguns mitjans. I és que conforme va transcorrent el temps, cada cop més es van generant polèmiques.

En aquesta ocasió, Carlos Sobera ha estat testimoni que una concursant ha pres una decisió dràstica respecte a un company seu de programa.

Carlos Sobera presentant 'Pesadilla en el paraíso'
Carlos Sobera ha viscut un tens moment a plató | Telecinco

Carlos Sobera, testimoni que la relació està trencada

El triangle amorós que hi ha entre Patricia Steisy, Pablo Pisa i Dani García està donant força que parlar les últimes setmanes. I és que la granadina, tot just començar el concurs, va sentir una connexió especial amb l'extentador de La Isla de las Tentaciones, malgrat que tenia parella.

Una relació que va començar com una simple amistat i que va acabar en una mena de romanç. De manera que, setmana rere setmana, la parella de la concursant va tenir que veure com la seva noia, de mica en mica, s'acostava més a l'exnòvio de Marta Peñate.

Tot i això, Carlos Sobera va veure que no va ser fins ahir, 23 d'octubre, quan Pablo Pisa li va donar un toc d'atenció a la seva encara parella. Així mateix, tots dos van protagonitzar un intens cara a cara en directe, que va acabar amb l'arquitecte prenent la dràstica decisió de trencar la seva relació amb ella.

Per la seva banda, Steisy, trencada de dolor, va confessar davant de la sorpresa de Carlos Sobera el seu penediment. «M'he carregat la meva vida i res d'això m'ha valgut la pena si tu em deixes (...). Sento fer-te patir, fer-te plorar i que t'hagis enamorat d'una persona com jo...», deia.

«Se m'ha anat de les mans per una persona amb qui no tinc cap sentiment d'amor», explicava. «El que més em dol de tot és que sap que això em fa mal, sembla que tant li fa el que estigui passant fora», comentava el nòvio de la granadina.

«He hagut d'escoltar com dius que t'avorreixes amb mi, coses que em deixen en ridícul», deia ell.

Això sí, la veritable sorpresa arribava quan la mateixa Steisy va revelar a Carlos Sobera la seva actual i veritable relació amb Dani García. «M'ha caigut la bena», anunciava per sorpresa de tots.

«Sé que porto manipulada i enganyada tot el meu concurs i jo m'he deixat per gilipolles que sóc. Ho sé, ha passat grossa. He tallat la relació d'arrel i ell no m'ho ha posat fàcil», revelava plorant sense parar.

Captura de la visita de Pablo Pisa al programa de 'Pesadilla en el Paraíso'
La parella ha travessat un moment dur | Telecinco

La reconciliació de la parella

Tot i el tens moment que s'estava produint per la ruptura, finalment, Carlos Sobera va veure que Steisy va voler dedicar un emotiu missatge al seu exnòvio. «No et mereixes això. Això és dur, jo sóc complicada i tu decideixes, jo només et puc demanar perdó», li deia.

En escoltar la seva exnòvia, Pablo es va penedir d'haver acabat amb ella i li va confessar el següent. «Si m'estimes vull que et quedis i que m'ho demostris. Queda't i guanya aquest concurs», li deia donant-li una segona oportunitat.