Belén Esteban i la seva filla, Andrea Janeiro

Andrea Janeiro, desolada: «No pot parar de plorar»

Andrea Janeiro està preocupada per la seva família

Andrea Janeiro està en boca de tots des que la seva família paterna ha tornat a primera línia després d'una temporada sense aparèixer. Belén Esteban insisteix que la premsa ha de respectar l'anonimat de la seva filla, ja que no és un personatge públic i mai ho serà.

Andrea s'ha guanyat el respecte dels periodistes, tot i que és inevitable que totes les mirades recaiguin sobre ella quan toca temes delicats. La seva tia, Carmen Janeiro, podria haver trencat la seva relació amb Luis Masaveu, un milionari que fa 10 anys que és al seu costat.

La jove té una relació molt especial amb Carmen, ja que és de les poques persones que sempre li ha fet costat. Amb tot, Belén Esteban també té un gran afecte a la seva excunyada, ja que agraeix molt el seu comportament amb la seva filla.

La germana de Jesulín ha desaparegut del panorama televisiu des que una coneguda revista va anunciar la seva separació. Luis Masaveu tampoc volgut confirmar ni desmentir la notícia, cosa que ha donat esperances als seguidors de la família Janeiro.

Alguns periodistes, entre els quals Diego Raval, asseguren que la parella no ha trencat i que mai participarà en aquest escàndol. No obstant això, altres mitjans que asseguren que «Carmen no para de plorar» des que el milionari li va trencar el cor.

Andrea Janeiro, l'aliada perfecta de Carmen

Carmen Janeiro va ser una de les cares més conegudes de la crònica social, però fa molt temps que no apareix als mitjans. Es va distanciar de la premsa del cor des que va conèixer a Luis i no ha tornat a vendre la seva vida privada.

Andrea Janeiro ha seguit un camí semblant al de la seva tieta i per això es porten tan bé: les dues han renunciat a la fama. Podrien fer molts diners si fessin cas als rumors que circulen sobre elles. Tanmateix, prefereixen conservar l'anonimat i protegir la seva intimitat.

La pàgina en línia 'Informalia' ha fet pública una informació reveladora: els Masaveu no volen barrejar-se amb la família Janeiro. Els pares de Luis són gent adinerada que prefereix mantenir-se lluny dels enrenous de les xafarderies.

És possible que la germana de Jesulín estigui molesta amb els seus sogres, ja que sempre s'ha mostrat molt protectora amb el seu clan. Andrea, un dels seus grans suports, estarà amb ella en aquests moments difícils i intentarà animar-la durant la tempesta.

 

Carmen Janeiro, trista després d'haver cancel·lat el seu casament

La tia d'Andrea tenia moltes ganes de formar part de la família de la seva parella i, fins i tot, havien planejat casar-se. No obstant això, els rumors de ruptura sonen cada vegada amb més força i molts periodistes asseguren que l'enllaç no es produirà.

Segons Carmen, el gran culpable de tot és la premsa del cor, que han atabalat Masaveu i ell no en vol saber res. Podria ser que encara no s'hagin separat de manera definitiva, però cada dia sembla que la ruptura és més evident. 

La cunyada de Maria José Campanario vol intentar recuperar la seva parella guardant silenci i estudiant la millor manera de solucionar les seves diferències. En un primer moment, no es va adaptar a la vida a Portugal, ciutat a la qual van haver de marxar per negocis.

Tanmateix, ara està disposada a fer qualsevol cosa per recuperar l'empresari i més després de comprovar que Carmen Bazán es troba bé. Una de les íntimes amigues de la matriarca ha trencat el seu silenci per confirmar que està vivint amb Jesulín i la seva dona.

La gran preocupació de Carmen era no poder tenir cura de la seva mare, però aquest problema ja no existeix. Per aquest motiu, ara es vol centrar a arreglar la seva relació.