Isabel Pantoja baixant d'un cotxe

Isabel Pantoja, emocionada, revela a Carlos Sobera el seu últim somni per complir

Isabel es sincera amb Carlos Sobera al 'Volver a verte'

Isabel Pantoja ha tornat a Telecinco en plena guerra amb Kiko Rivera, però afortunadament ho ha fet en un programa molt amable. La cantant ha participat en 'Volver a verte', programa presentat per Carlos Sobera, on ha revelat el seu gran secret.

La tertuliana està passant per un moment mediàtic complicat, ja que la premsa del cor qüestiona tots els seus moviments. Sembla que el seu fill li ha capgirat el món, tot i que no tot són males notícies.

Kiko Rivera no comptava amb que la seva mare segueix tenint bons amics, un dels quals li ha organitzat una sorpresa molt emotiva. Juan Pedro Hernández, maquillador de la cantant, ha aconseguit que torni a la televisió amb més força que mai.

Isabel s'ha emocionat molt quan ha vist el seu company, amb qui porta treballant molt de temps. L'estilista ha fet pública la faceta més desconeguda de l'artista: és una dona capaç de tot pel benestar de la seva mare.

Kiko també tenia una relació especial amb la senyora Ana Martín, l'àvia, tot i que actualment no tenen cap mena de contacte. Ella és a Kantora, acompanyada d'Agustín Pantoja i la seva germana, tots dos enemics íntims del cantant. 

Isabel Pantoja recorda com va ser la seva infància

Fa molt de temps que Isabel no participava en un programa tan emotiu, així que Carlos Sobera ha sabut aprofitar el moment. El presentador ha estat molt amable amb l'artista, cosa que ella ha agraït i li ha explicat els seus secrets.

«Jo no tenia colla ni anava discoteques perquè el meu pare va morir aviat i em vaig haver de fer càrrec de la família, amb els germans. Assajar cada dia era la meva desconnexió», va dir emocionada. 

«La seva mort va ser inesperada i no ho vaig superar. Al cap de deu anys em va tornar a passar el mateix», va concloure referència a la tràgica mort del seu marit.

La tia d'Anabel Pantoja ha patit molt per la pèrdua dels seus éssers estimats, però sempre ha aconseguit tirar endavant. No obstant això, ha confessat que el seu gran somni seria tornar enrere per canviar algunes coses i no cometre els mateixos errors.

Isabel Pantoja, sobre la seva situació: «Canviaria certes coses»

Kiko ha posat la seva mare en una posició molt delicada, ja que molta gent pensa que se'n va aprofitar durant la seva malaltia. 

Carlos Sobera va voler saber si la cantant té algun somni per complir. La seva resposta va deixar els espectadors de 'Volver a verte' bocabadats. És curiós com una dona amb tanta fama i talent encara segueix tenint comptes pendents.

«Tornaria a ser petita, perquè era molt bonic tot. No canviaria res, canviaria coses de quan era més gran», declara en un to molt tarannà.

«M'agradaria poder seguir complint somnis perquè això significaria que estic aquí i que estic viva». L'optimisme i la força de la cantant va fer somriure el presentador. 

Isabel ha revelat quin va ser el dia més feliç de la seva vida, ja que no tot han estat flors i violes. 

Les xarxes socials han aplaudit el seu discurs, cosa que molt poques vegades passa amb el que diu. 

En veure unes imatges del seu casament amb Paquirri, va dir: «Va ser el dia més feliç de la meva vida, al costat del naixement dels meus fills». Els seus defensors han subratllat la seva generositat al fet d'incloure Kiko Rivera dins d'aquesta etapa, ja que ell no ha fet el mateix.

El marit d'Irene Rosales aprofita qualsevol circumstància per atacar la cantant, estratègia diferent de la seva. Pantoja no ha amagat en cap moment que, malgrat tot, segueix estimant profundament els seus fills.