Isabel Pantoja en un plató de Telecinco

Dard enverinat contra Isabel Pantoja: «Ningú m'ho prohibirà»

María del Monte va ser contundent amb Isabel Pantoja a 'Viva el verano'

Isabel Pantoja ahir va tornat a tenir protagonisme en un programa de prime time. En aquesta ocasió va ser a 'Viva el verano', queva tenir com a convidada una de les grans amigues del passat de la cupletista, María del Monte.

Amb prou feines quinze dies després d'haver donat l'últim adeu a la seva mare, ahir a la nit María del Monte ahir es va confessar davant de Toñi Moreno. Després d'explicar com ha viscut aquests últims mesos, nefastos per a ella, la cantant ha tingut una sorpresa molt especial. Han estat dos missatges provinents de dues persones que estima molt: Kiko Rivera i Isa Pantoja.

Els fills d'Isabel Pantoja li han enviat un vídeo molt tendre Això va generar que del Monte llancés un dard enverinat a la cantant de 'Marinero de luces'.

María del Monte, emocionada amb els missatges dels fills d'Isabel Pantoja

'Nana' ha estat el nom afectuós amb el qual Kiko Rivera i Isa Pantoja s'han dirigit a María del Monte, cosa que l'ha emocionat molt.

«T'envio un superpetó i una superabraçada. Et segueixo considerant de la família, perquè són molts els anys viscuts amb tu i records que són impossibles d'oblidar. Aquí em tens pel que necessitis», deia el DJ.

Després d'escoltar aquest missatge, María del Monte ha aclarit que segueix tenint moltíssim afecte als fills d'Isabel Pantoja.

«Això és el que fa que la vida sigui bonica. Pots no tenir contacte amb una persona. Et poden prohibir veure una persona, però ningú et pot prohibir que estimis una persona. A mi ningú m'ho prohibirà», sentenciava del Monte.

En aquest moment, l'elenc de col·laboradors del programa no va dubtar ni un segon a assenyalar que aquestes paraules anaven dirigides a la cupletista.

María del Monte s'anava entristint per moments mentre recordava el mal any que està passant Kiko Rivera. Tot i així, la convidada de 'Viva el verano' ha admès que la seva desgràcia, que ha sigut perdre tres membres de la seva família en pocs mesos, no es pot comparar amb la de Kiko.

A més, del Monte va escoltar el missatge que li havia enviat Isa Pantoja, que també la va fer emocionar.

«Ets una persona molt especial. Saps que tenim una connexió molt bonica i tinc records de la meva infància molt bonics amb tu Espero que arribi el dia en què et pugui presentar l'Alberto. T'envio molta força», deia Isa.

María va confessar que professa un afecte especial per la filla petita d'Isabel Pantoja. «Ningú et pot impedir que estimis qui et doni la gana, sigui on sigui, i ella és una nena molt especial. Tots ens necessitem a tots», assegurava visiblement emocionada.

 

Del Monte respon sobre si Pantoja li va donar el condol quan es va morir la seva mare

D'altra banda, Toñi Moreno va fer una pegunta espinosa a María del Monte. Versava sobre si Isabel Pantoja li ha donat el condol per la mort de la seva mare.

La resposta de la cantant ha estat conciliadora, tot i que ha deixat molts dubtes. «El condol me l'han donat totes les persones que me l'havien de donar, i els que no me l'han donat sé que els ha sabut greu», ha dit.

Al seu torn, del Monte no s'ha posicionat especialment sobre la guerra familiar que hi ha entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja. La cantant només ha llançat una frase d'esperança perquè aquest assumpte tan complicat s'arregli com més aviat millor.

«Espero que ho arreglin pel bé de tothom. Amb harmonia i serenitat tot s'arregla, i això no és cap tragèdia», concloïa.