Primer pla d'Andrea Janeiro mirant cap a un costat

Andrea Janeiro preocupada pel vici que el seu xicot Daniel no aconsegueix deixar

Andrea Janeiro sap que el jove fa temps que intenta deixar de fumar

Andrea Janeiro ja no és cap nena, i als seus 22 anys s'ha convertit en l'orgull més gran de la seva mare.

A Belén Esteban li cau la bava cada vegada que parla sobre els èxits de la seva nena, que s'ha graduat amb honors a la universitat. «És una nena meravellosa, molt intel·ligent, ha acabat la carrera amb matrícula», comentava Toñi Moreno.

Al contrari que la col·laboradora, Andreíta gaudeix treballant darrere de càmeres i també hauria realitzat pràctiques a 'Los 40 Principales' com a part de l'equip de so.

Andrea Janeiro amb la seva mare, Belén Esteban, en una imatge d'arxiu
Belén Esteban està molt orgullosa de la seva filla Andrea | CEDIDA

Era amb 19 anys quan la filla de Belén Esteban feia les maletes i es mudava a Birmingham (Regne Unit) per iniciar els estudis de Comunicació Audiovisual. Lloc on també coneixia el seu xicot actual, amb el qual es mostra ,molt propera.

Malgrat que, això sí, per complir els somnis de la seva nena, la de Paracuellos es va haver de gratar les butxaques, ja que la matrícula pujaria a 10.000 euros anuals.

Andrea Janeiro amb la seva parella Daniel Wozza
Andrea Janeiro i Daniel Wozza, el seu xicot, fent-se un petó | Xarxes socials

No obstant això, aquesta experiència només ha donat alegries a la noia. I és que conèixer Daniel Wozza, el seu noi, li canviava la vida del tot a la primogènita de Jesulín. Ell es convertia en el seu company de vida des que es mudés al Regne Unit i han anat a poc a poc consolidant la seva relació.

Andrea Janeiro presumeix del seu xicot, Daniel Wozza

Tant és així, que la família de Esteban esdevenia un pilar fonamental per a ell. Sobretot després d'haver hagut d'afrontar la pèrdua dels seus pares a una edat molt primerenca.

Uns esdeveniments que provocaven que el jove mostrés els primers símptomes de rebel·lia, havent-se tatuat gran part del seu cos.

Belén sempre ha parlat amb orgull del xicot de la seva filla, al qual fins i tot arribava a dedicar-li un plató durant el seu pas per La última cena. «El filet Wellington és un plat anglès. Si Jorge m'ho permet li vull dedicar al meu gendre que és anglès», deia la col·laboradora.

Andrea Janeiro amb la seva parella Daniel Wozza sopant
Andrea Janeiro i la seva parella Daniel estan molt enamorats | Xarxes socials

Una de les poques vegades que ha parlat sobre aquest aspecte tan privat de la vida de la seva filla. «Això que diuen que són freds, ja que serà el seu caràcter. Però jo he de dir que el meu gendre és anglès i hi ha de tot», assegurava.

Tot i que sempre s'ha mantingut al marge dels mitjans i coneixem pocs detalls sobre la seva personalitat, sembla que Daniel té un vici que no fa gaire gràcia a la seva noia.

I és que el jove és fumador, tal com vam poder comprovar a diverses imatges que s'han filtrat de la parella en xarxes socials.

Imatge d'Andrea Janeiro amb un amic prenent una copa
Andrea Janeiro ha canviat molt els darrers anys | Cedida

Concretament, a la festa del 22 aniversari d'Andreita, quan podíem veure-la fent-se un petó amb el seu xicot.

Mentre ell apareixia vestit íntegrament de negre i subjectant un cigar amb la mà dreta. Per a molts, la seva imatge és la d'un paio dur, mentre la filla de Belén Esteban transmet ser una noia responsable, que estudia i que és capaç de cuidar-se sola.

La veritat és que sembla que a la parelleta no li va gens malament i han gaudit de moltes experiències junts. A més, Andrea decidia donar un canvi radical a la seva vida i se sotmetia a la seva primera cirurgia estètica per alliberar-se d'un dels seus complexos més grans.

La jove patia una deformitat a la barbeta que li ve de naixement, un fet davant la qual ha hagut de bregar amb moltes crítiques sobre el seu aspecte físic. Justament per això, decidia seguir els passos de la seva germana Julia, que s'operava els pits fa poc, i també s'animava a passar per quiròfan.