Lolita Flores en una imatge al carrer, mirant a un costat

El noi que ha conquerit el cor de Lolita Flores després d'anys de desenganys

Després de molts anys decebuda amb l'amor, Lolita Flores torna a estar il·lusionada per algú especial

Lolita Flores, filla de la cantant Lola Flores, triomfa per tots els escenaris amb la seva música espanyola. Des de molt petita ha viscut amb les càmeres per la gran influència artística que tenia la seva mare. Per això, estava cansada de ser «la filla de» i volia canviar l'opinió de la gent.

Per això mateix, s'ha esforçat per construir la seva vida professional i, ara, és reconeguda per tot el món. A més, ha aconseguit formar una meravellosa família que l'acompanya sempre.

Tot i això, no ha tingut gaire sort en l'amor, ja que els dos matrimonis que ha tingut han acabat en divorci. De fet, Lolita ha confessat que «havia estat convivint amb els marits pels seus fills», encara que no estaven junts.

Primer pla de Lolita Flores
Lolita Flores, desil·lusionada per la vida amorosa que li ha tocat viure. | Europa Press 

La mala sort de Lolita amb els amors

Lolita es va separar de Guillermo Furiase el 1995, el pare de la seva filla Elena Furiase, per primera vegada. Anys després, després de separar-se'n, hi va viure durant tres anys.

El primer exmarit de Lolita va estar malalt una llarga temporada i, quan ella se'n va assabentar, es va refugiar a casa de l'artista espanyola. Per això, la relació no va tenir un final dolent. Actualment, no mantenen contacte, però tampoc no s'odien. Així mateix, Guillermo es relaciona molt més amb la filla que tenen en comú Lolita Flores i ell.

Pablo Duran, el segon exmarit de Lolita, el va posar en evidència davant de tot Espanya. Tots pensàvem que havia acabat amb una amistat cordial entre aquesta parella, però no va ser així.

A la televisió, Pablo va declarar que Lolita i ell es van casar per diners. Aquest fet va suposar el ridícul de la cantant.

Lolita Flores il·lusionada pel noi que la té enamorada

Després de tenir una mala trajectòria amorosa, la Lolita es torna a il·lusionar per l'amor. Però no té res a veure amb el que havia viscut fins ara.

Noah Sierra Furiase, el primer net de Lolita Flores, la té totalment fascinada. A més, la cantant espanyola gaudeix moltíssim en els temps lliures amb «el rei de la casa». La tasca d'àvia l'ha après durant aquests quatre anys, però no ho fa gens malament.

Elena Furiase considera que la seva mare és «una àvia increïble i que l'ajuda molt amb la maternitat». Fa una setmana va fer públic el seu segon embaràs i ho emocionava que estava de tenir el seu segon fill amb la seva parella Gonzalo Sierra.

El setembre del 2021, la parella per fi es van donar el «sí vull» i ara gaudeixen en família amb el seu fill, que aviat jugarà amb el seu germà.

Els plans futurs de Lolita amb la seva filla

Lolita està molt unida a la seva família, amb qui comparteix tots els moments inoblidables. La relació que té amb la seva filla Elena és envejable, ja que sempre fan plans les dues juntes.

De la mateixa manera, Lolita Flores i la seva filla tenen pensat treballar juntes en una pel·lícula per mantenir la família. El futur projecte es diu ¡Venus: una realidad donde parece que el tiempo no exista».

Lolita Flores i Elena Furiase.
Lolita i Elena Furiase, entusiasmades pel nou projecte juntes. | GTRES 

La filla de Lolita ho feia públic per Instagram. La publicació fa suposar que la pel·lícula serà d'època perquè, a la imatge en blanc i negre, s'observa Lolita Flores i Elena Furiase vestides amb robes antigues.

Això és una gran oportunitat per unir encara més la família que ha anat construint a poc a poc Lolita Flores.