Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)

Recuperen la fotografia que Andrea Janeiro volia oblidar: «T'estimo»

La filla de Belén Esteban segur que recorda amb nostàlgia una imatge amb la seva mare

Durant molts anys, Andrea Janeiro ha estat el pilar fonamental de Belén Esteban, ja que la filla de la col·laboradora estrella de 'Sálvame' ha estat sempre al seu costat, en els millors i en els pitjors moments. Andreíta no és coneguda per la seva manera de ser o per les seves aparicions en televisió, sinó pel que la seva mare explica d'ella. La jove mai ha aparegut en cap plató de televisió, i no té pinta que ho faci mai, ja que vol seguir sent anònima.

Belén Esteban s'ha encarregat sempre de mantenir l'anonimat de la seva filla perquè la col·laboradora ha dit sempre que no vol que Andrea formi part de l'entramat televisiu. Malgrat que els seus pares són dos dels famosos més populars d'Espanya, la jove ha mostrat molt poques vegades el seu rostre. Després de complir 18 anys la seva imatge ja podia ser exposada als mitjans i, justament el mateix dia del seu aniversari, aquests van filtrar fotografies seves amb la seva mare.

Ara ha tornat a circular una imatge de la jove amb la seva mare quan encara no havia mostrat la seva cara. En aquesta fotografia Andreíta acaba de veure com la seva mare s'havia proclamat guanyadora de 'Gran Hermano VIP'. En aquella edició a Belén Esteban se li va omplir la boca de dir el molt que estimava a la seva filla.

Va ser tantes les vegades que fins i tot en totes les gales apareixia amb una samarreta que posava 'Andrea t'estimo'. Precisament en aquesta foto rescatada apareix la mateixa Andreíta amb aquesta samarreta que tant va significar per a ella i per a la seva mare.

Andrea Gener costat de la seva mare amb una samarreta especial
Aquesta és la imatge que va suposar un abans i un després en la vida d'Andrea i la seva mare | GTRES

La foto de l'oblit d'Andrea Janeiro

En la citada imatge es pot apreciar com la filla de la col·laboradora era molt més jove, ja que estava en plena adolescència. Andrea Janeiro ha estat una filla exemplar, ha donat suport sempre a la seva mare en els bons moments com la victòria de 'GH VIP' i en els dolents com les ruptures i els mals hàbits de Belén.

Aquesta imatge és un aspecte per oblidar, ja que mesos abans Belén Esteban havia confessat les seves addiccions, fet que per sort va aconseguir sortir d'allò gràcies a la seva filla. És clar que la tertuliana estrella de 'Sálvame' està molt orgullosa de la seva filla, i la veritat és que té mil motius per fer-ho, ja que la jove mai s'ha ficat en embolics. Sempre s'ha mantingut al marge de tots els conflictes entre la seva mare i Jesulín.

A més, per si no fos prou, Andrea Janeiro mai ha rebut l'afecte necessari per part del seu pare, i això és una cosa que li fa molt de mal a Belén Esteban. En aquesta mateixa imatge es pot apreciar l'afecte que mare i filla es tenen, només cal veure l'escrit de la samarreta. Aquest 'GH VIP' va ser el punt d'inflexió per a Belén Esteban perquè no només va deixar de banda els seus mals hàbits, sinó que també va demostrar el molt que estima a la seva filla i la gran responsabilitat que ella té.

Enrere queden els tensos moments en què la col·laboradora cridava 'per la meva filla mato'. Ara Andrea ja no és cap nena, i a més ha demostrat que pot valer-se per si mateixa. Actualment, la jove està estudiant a l'estranger, tot i que per tot el que ha passat amb la pandèmia ha hagut de tornar a Espanya amb la seva mare. Totes dues viuen amb Miguel Marcos, el marit de la col·laboradora de Telecinco.

D'aquesta foto ha plogut molt ja, i per sort per a bé, ja que Belén Esteban i Andrea Janeiro han demostrat ser carn i ungla. Com era d'esperar, aquesta imatge ha circulat molt en les xarxes, ja que són poques les fotografies que hi ha d'Andrea, ja que la seva mare ha guardat sempre molt bé tota la seva intimitat i tot el que envolta a la seva persona.