Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro revela a Miguel Marcos l'altre home a la vida de la seva mare

Andrea Janeiro confirma els rumors sobre Belén i es queda de pedra

Andrea Janeiro sap que la princesa del pueblo és una dona nova i ja ha deixat enrere els mesos de patiment després de caure al plató de SálvameAndrea Janeiro és conscient que ha estat una època molt complicada per a Belén i ara afronta amb optimisme el que ha de venir, encara que va tenir la por al cos per diversos problemes de salut que l'han afectat notablement.

El darrer divendres, Belén Esteban va tornar a la televisió a Viernes Deluxe. Va deixar tota l'audiència de pedra després de confessar que havia passat fins a cinc vegades per quiròfan darrerament.

El més preocupant és que la mare d'Andrea Janeiro havia ingressat al quiròfan per altres problemes que no tenien a veure amb la seva operació de tíbia i peroné. Divendres, Belén va confessar que es va veure angoixada per un problema que al final es va tornar aiguapoll per sort per a la madrilenya.

Andrea Janeiro és conscient que hi ha un altre home a la vida de la televisiva

A més, Andrea Janeiro i el seu padrastre van ser les úniques persones que sabien aquest revés. Això sí, finalment la seva ginecòloga va confirmar que tenia un pòlip benigne i l'ensurt s'hi va quedar.

Durant aquests mesos, Belén ha confessat que ha tingut molt mal caràcter amb els seus i no ha tingut més remei que disculpar-se per això. «He de demanar perdó a la meva mare perquè ella sempre ha cuidat els seus i ara ella està perquè nosaltres la cuidem a ella, i jo no els ho he fet passar bé. He estat molt egoista perquè no volia que vingués a veure'm».

Ara, la televisiva ja pensa fer nous plans. La setmana passada, a més d'anar al multitudinari concert de Rosalía, emocionava tothom després d'asseure's al plató i obrir-se com mai davant l'audiència.

D'altra banda, aquest cap de setmana Belén l'ha passat tranquil·la amb la seva filla Andrea Janeiro i el seu marit. Encara que també ha tingut temps per fer algun pla relaxat al costat d'un dels seus millors amics de la televisió.

Belén Esteban a un plató de televisió després del seu accident
Belén Esteban ha deixat els seus temors enrere i ja és una dona renovada. | Telecinco

Andrea Janeiro s'assabenta que han estat junts

Feia molts mesos que la princesa del pueblo no veia el seu estimat Víctor Sandoval, un dels televisius que millor coneix la mare d'Andrea Janeiro. Per això, han decidit anar-se'n a prendre un vermut al centre de Madrid.

Tots dos havien d'explicar-se moltes confidències després d'aquests temps tan convulsos que han provocat que Belén perdés el somriure per moments. Ara, aquesta època ja és passat i Belén es vol posar al dia amb els seus grans amics, com és el cas de Sandoval.

Així doncs, la col·laboradora de Sálvame ha publicat una història al seu Instagram en què la veiem al costat del Víctor. Ho fan mentre es beuen un refresc i una cervesa en una cèntrica terrassa de la capital d'Espanya.

Belén recupera la il·lusió amb Víctor Sandoval

En aquesta foto, en què tots dos surten somrients, Belén ha escrit un text breu que diu el següent: «Avui amb el meu Víctor Sandoval prenent el vermut», ha estat el missatge escollit per Belén per acompanyar la imatge de tots dos.

En aquest cas, la madrilenya ha preferit passar el matí de diumenge amb el tertulià de Sálvame. Volia recuperar, a poc a poc, la vida social que havia perdut per culpa d'una caiguda desgraciada que li va canviar la vida el 25 d'abril.