Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro revela que ha decidit trencar la relació després de l'última notícia

Andrea Janeiro està decebuda perquè ha patit una traïció

Andrea Janeiro va estar de celebració el passat dimecres 20 de juliol. La filla de Belén Esteban i de Jesulín va fer 23 anys, tot i que en aquesta ocasió la col·laboradora no ha organitzat una gran festa, com acostuma a fer. I és que els no hi ha ànims per a grans festes després dels durs mesos que ha travessat després del seu accident a Sálvame.

Tampoc Andrea no té gaires ganes de fer festa, després d'assabentar-se de l'últim lleig que li ha fet el seu pare. Els Janeiro-Campanario preparen l'esdeveniment de l'any pels seus 20 anys de matrimoni i la filla de l'exdestre no hi està convidada.

Andrea Janeiro està novament decebuda, després de l'última acció del seu pare

Andrea Janeiro s'ha convertit en tota una noia. La jove va decidir marxar al Regne Unit per cursar els seus estudis i va tornar amb un futur professional molt prometedor. Allunyada del focus mediàtic, el seu únic desig és fer la seva vida amb tota la normalitat del món,  encara que els seus cognoms de vegades li compliquin les coses.

Ara que ja ha deixat la majoria d'edat ben lluny, Andrea ha demostrat tenir la seva pròpia personalitat allunyada de l'influència maliciosa de la seva mare. Així doncs, fa uns mesos se la va poder veure compartint una feliç vetllada amb el seu pare i amb la seva germana Julia.

Muntatge fotogràfic de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro
Andrea Janeiro no ha estat convidada a la festa que ha preparat el seu pare | CatalunyaDiari

Semblava que les coses entre pare i filla s'estaven arreglant i gran part d'això era per l'arribada d'Hugo, el seu nou germà. De fet, la noia va viatjar fins a Andalusia després d'anys sense trepitjar la que va ser la seva segona casa per conèixer el nou membre de la família. Tot i això, un esdeveniment podria provocar que aquest bon rotllo fos només un miratge.

Segons publica El Nacional, aquest estiu Jesulín i Campanario celebren 20 anys de matrimoni. És un esdeveniment que pretenen celebrar amb una festa on no faltaran els amics i familiars més propers. Qui sembla no tenir lloc a la celebració és Andrea Janeiro, ja que encara no ha rebut cap invitació. Aquest nou gir en la relació entre Jesulín i la seva primogènita ha sorprès bastant, atès que  semblava que tot s'havia solucionat entre ells.

▶️ José Ortega Cano preocupa con la peor noticia sobre su salud

Andrea Janeiro no és benvinguda a Ambiciones

Andrea Janeiro va esperar rebre com a regal d'aniversari una invitació per part del seu pare per a la celebració familiar que tindrà lloc d'aquí a unes setmanes. Es tracta d'una festa íntima i sense càmeres pel mig on es commemoraran les dues dècades de matrimoni de l'extorero i de l'odontòloga.

S'espera que sigui una festa molt diferent de la d'altres anys on el petit Hugo en serà l'alegria. Tot està gairebé llest perquè a Ambiciones tingui lloc la trobada entre la família de Jesulín i de María José.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
El pare d'Andrea Janeiro i María José preparen una festa pel seu aniversari de noces | Europa Press

La finca serà l'escenari perfecte d'una festa familiar on la gran absent serà la filla de Belén Esteban. Tot i que encara queda temps perquè rebi la invitació, hi ha qui indica que aquesta no arribarà. Cal recordar que la jove ha estat més d'una vegada apartada d'algunes celebracions familiars. Per tant, no seria estrany que tornés a passar.

El que sembla que és clar és que Andrea segueix decidida a no entrar en polèmiques. Per més que no sigui benvinguda a Ambiciones, la jove prefereix mantenir-se en un segon pla. No vol saber res de mals rotllos i, encara menys, formar part d'un enfrontament entre els seus pares.

Imatge d'Andrea Janeiro amb el seu nou canvi de look
Andrea Janeiro està decebuda després de saber que no és benvinguda | Catalunya Diari

Tocarà esperar a la tornada a la televisió de Betlem per saber si, finalment, la seva filla va anar o no a l'aniversari de noces del pare i de María José. De moment, la tertuliana continua centrada en la seva recuperació i cada cop s'apropa més el seu retorn a Sálvame. Sobretot, després de veure-la gaudir del concert que Rosalía va fer a Madrid fa uns dies.