Primer pla de Laura Escanes

Laura Escanes revela els problemes que poden enfonsar la seva relació amb Risto

La 'influencer' treu a la llum com és realment la convivència amb el publicista

Laura Escanes ha emprès un nou projecte professional amb què convida els seus seguidors a conèixer millor com és la seva vida amb Risto Mejide. Concretament, la parella formada per la 'influencer' i el publicista van inaugurar el seu 'podcast' Cariño, pero ¿qué dices?, on parlen obertament de la seva relació.

Després de gairebé una dècada junts i una filla en comú, la parella revela com han canviat i comparteixen les seves inquietuds. Alhora, donen consells als qui es trobin en la seva mateixa situació. Tot i això, en el seu últim programa, Laura ha revelat allò que podria acabar d'un cop de ploma amb el seu matrimoni.

Laura Escanes revela els seus problemes amb Risto

Laura Escanes ha decidit emprendre amb el seu marit un nou rumb professional on acostar-se més als seus fans. El seu 'podcast' cada cop suma nous seguidors disposats a conèixer els secrets del matrimoni.

Hi parlen de tot allò relacionat amb la parella, des de la importància de compartir coses junts o conèixer l'altra persona. Precisament aquest punt és el que ha generat una mica més de controvèrsia a la 'influencer'.

«Conèixer algú i quedar-se amb aquest algú consisteix que t'agradin coses que realment no t'agradarien», explicava Risto. Unes paraules que la seva dona recolzava i que deixen entreveure que no és tot de color de rosa a la parella.

«Jo ja li he trobat el punt que mai, mai, en set anys, no hagis canviat el rotllo de paper higiènic», deixava caure el presentador. Cosa que no va encaixar gens bé la seva dona i que no va trigar a recriminar-s'ho. «Però que puto fals ets», li contestava.

Laura Escanes i Risto Mejide
Laura Escanes revela les manies que treuen de polleguera el seu marit | LND

Per mostrar a tothom que diu la veritat, el català pujava una 'storie' mostrant el cartó de paper higiènic buit i un de nou al costat sense posar-hi. Tanmateix, això no és l'únic que encén la ira de Risto, segons sembla Escanes té una altra mania que el treu de polleguera.

«No prémer el tub de la pasta de dents per on toca», revelava. I és que per a la 'influencer' el més normal és fer-ho per on hi ha molta més quantitat de producte. Cosa que no comparteix el seu noi, però que accepta encara que li costi entendre-ho.

Laura Escanes reconeix que és un «maniàtic»

Laura Escanes té clar que les petites diferències són les que ajuden a fer que una relació perduri en el temps. Però, el problema rau quan aquestes diferències es converteixen en una cosa insuportable per a l'altra persona i això acaba per dinamitar l'amor.

En el cas de la 'influencer' i el publicista, tenen clar que l'acceptació de les manies de l'altre és fonamental. En els set anys que porten junts, coneixen a la perfecció els gustos de cadascú, tot i això, a Risto li resulta una tasca complicada.

Imatge de Risto Mejide amb Laura Escanes.
Laura Escanes reconeix que Risto és un maniàtic | Instagram: @lauraescanes

Encara que les diferències entre ells no representin un tema seriós, al català li suposa una cosa difícil amb què ha de bregar contínuament. Tant és així, que ell mateix es descriu com a «maniàtic i 'control freak'», uns adjectius que Escanes comparteix i amb els quals intenta adaptar-se.

En el que sí que coincideixen és que, una vegada compartida una vida junts, els faria «mandra conèixer les manies d'una persona nova». De fet, el mateix Risto confessava obertament la raó per la qual encara no ha deixat Laura. «Jo si no t'he deixat, ha estat per no conèixer una persona nova», feia broma.

El 'podcast' és ple d'humor entre la parella demostrant la complicitat que hi ha entre ells. La sinceritat és una de les seves principals cartes i el motiu pel qual no deixen de sumar seguidors cada setmana.