Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro trenca a plorar amb el que Jesulín ha fet pel seu nou germà

Andrea s'assabenta del que ha fet el seu pare

Andrea Janeiro està molt il·lusionada amb el seu nou germà. Ja l'hauria conegut, encara que li agradaria gaudir d'ell molt més. Però la distància i la manca de temps li ho impedeix.

L'arribada al món d'Hugo va ser tota una sorpresa per a la família. Ni Jesulín ni Maria José Campanario tenien previst ampliar la família. Però han rebut amb molt d'afecte el petit Hugo, que és la gran atracció de la família.

Fins ara, Andrea estava molt orgullosa del seu pare. Havia decidit apartar-se de la primera línia mediàtica, com es va poder comprovar després del naixement del nadó. Tot i això, en els últims dies va quedar clar que allò es tractava d'una simple estratègia.

Tant el torero com la seva dona ja tenien al cap vendre una exclusiva amb la seva revista de capçalera, però amb un altre motiu. Aquesta vegada eren els seus 20 anys de matrimoni. Han estat dues dècades de casats, on s'han vist envoltats de rumors d'infidelitats i de crisi.

Però l'amor s'ha imposat, com es pot veure aquesta setmana a la revista ¡Hola!. La parella revela com han viscut les últimes setmanes i revelen detalls del bebè.

Imatge d'Andrea Janeiro amb el seu nou canvi de look
Andrea Janeiro ja hauria conegut el nen. | CatalunyaDiari
 

«Em vaig posar de part al matí i pensava que seria natural, però al final vam haver d'entrar al quiròfan. Va ser una mica d'urgència, però va sortir tot bé», explica a la publicació. Durant molt de temps es va especular amb l'estratègia que havien seguit per esquivar els mitjans després del naixement del nen.

Va explicar que no es van trobar amb premsa a la sortida de l'hospital perquè se'ls havia informat que ja havien sortit amb anterioritat. No els va caldre gaire més per passar inadvertits.

Andrea Janeiro està encantada amb el fet que el seu pare exerceixi de pare amb el seu nou germà. Ella no va tenir l'oportunitat de passar tant de temps amb ell al seu dia. Tant el torero com la seva dona reconeixen que el petit arriba en una època molt diferent per a ells, que no té res a veure amb els fills anteriors.

▶️ Vídeo del dia

Ara es troben en una etapa de la seva vida totalment diferent, més madurs i amb capacitat per gaudir d'ell d'una altra manera. «Vaig tenir la meva primera filla amb 24. El segon amb 28», explica Campanario.

Recorda que aleshores, «la vida era molt més accelerada i Jesús viatjava molt més. Ara m'agafa en una etapa molt més madura i molt més serena», admet.

L'odontòloga assenyala a l'entrevista que es va haver de cuidar força durant l'embaràs perquè és diabètica. No ha aconseguit gaires quilos, però tampoc no li preocupa això en excés. «Tinc un any al davant per tornar al meu pes», confessa.

Andrea Janeiro continua sense entendre el torero

Andrea Janeiro va viure fa uns dies un dels moments més feliços de la seva vida. Es graduava a la Universitat envoltada de la majoria de la seva família, encara que amb alguna absència important, com la del seu pare.

Belén Esteban va compartir amb els seus seguidors l'acte. «Vam viure un moment inoblidable, envoltada de la seva família i de tots els seus companys. Que orgullosos estem de tu, filla», va escriure.

María José Campanario i Jesulín caminant pel carrer
María José i Jesulín van concedir una entrevista amb què Andrea no comptava. | CatalunyaDiari
 

Alguns mitjans digitals asseguren que Jesulín no va anar a la celebració perquè «havia de cuidar el seu fill nounat». Una excusa que no va semblar convèncer molta gent. Sorprèn que no hi hagi assistit després que hi hagués un acostament entre ells aquests últims mesos.

Andrea Janeiro no sembla estar gaire preocupada per això. L'únic que vol és que continuï aquesta bona relació amb el seu pare. Tot això del passat ja està oblidat.