Belén Esteban somrient al plató de 'Sálvame'

Andrea Janeiro, trista: Belén Esteban no tindria la relació que ella té amb el nòvio

La col·laboradora difereix amb l'estil de relació que alguns joves d'avui dia mantenen


El programa de l'amor, les fidelitats i les infidelitats, les veritats i les mentides, en definitiva, 'La isla de las tentaciones' de Telecinco, ja s'ha posat en marxa amb la seva tercera edició. Els concursants del format venen trepitjant fort i les opinions sobre alguna de les relacions més complicades no s'han fet pregar.
 

Els col·laboradors de 'Sálvame' van descobrir aquest passat dimecres durant l'emissió del programa en 'prime time' quines seran les parelles de concursants que participaran en aquesta nova edició, que comença aquest mateix dijous.
 

La història dels participants Raúl i Claudia ha impactat Belén Esteban. Claudia descobrirà a l'illa si la seva parella ja ha tancat la relació liberal o si, per contra, continua fent de les seves.

 

Segons van explicar els concursants en la prèvia, tots dos estaven d'acord a mantenir una relació oberta, però aquesta no va tenir èxit. Claudia es va cansar de compartir el seu nòvio i li va donar un ultimàtum. Raúl, per por de perdre la seva companya de vida, li va jurar fidelitat a Claudia. Serà capaç el concursant de no caure en la temptació?

 

Belén Esteban, atònita amb la història, s'ha mullat i ha dit la seva sobre aquesta mena de relacions. La de Paracuellos ha estat molt contundent. Belén té clar que ella no compartiria la seva parella, Miguel Marcos, amb ningú.

 

A més, la madrilenya ha confessat que, en l'hipotètic cas que la seva parella li proposés una relació liberal, ella no passaria per aquest tràngol. «El que passa a la meva habitació només ho sabem la meva parella i jo», assenyalava Belén Esteban.

 

Belén Esteban no perdona

La col·laboradora de 'Sálvame' és una dona tradicional, d'un sol home i, el seu home, ha de ser d'una sola dona. La mare d'Andrea Janeiro ha estat molt clara: ella no compartiria la seva parella amb una altra persona, encara que ella estigués al corrent de les passions del seu nòvio. «Jo ho respecto, però el que passa a la meva habitació ho sabem la meva parella i jo», recalcava Belén.

 

No obstant això, Jorge Javier Vázquez difereix en els ideals de l'exdona de Jesulín d'Ubrique. El presentador confessa que ell tampoc mantindria una relació liberal ni consentiria embolics de llit de la seva parella, però, en canvi, revela que ell sí que perdonaria una infidelitat.

 

Belén Esteban i Miguel han superat tots els obstacles

La mare d'Andrea Janeiro ha afirmat en diverses ocasions que està plenament enamorada del seu marit, Miguel. La parella es va casar fa tan sols dos anys i ja han intentat augmentar la família amb l'arribada d'un nadó de la parella, però sense èxit, ara per ara.

 

Actualment, la parella està molt enamorada i, en paraules de Belén Esteban, ella i el seu marit no necessiten ningú més per sentir-plens i satisfets.

 

El matrimoni està més unit que mai des que el confinament de la primera onada de Covid a Espanya els mantenia allunyats durant unes quantes setmanes.

 

Andrea Janeiro difereix de la seva mare

El que és una prova d'amor per Belén Esteban, com va ser superar les dures setmanes lluny del seu marit amb un amor més que consolidat, no ho és per la seva filla 'Andreíta', que se separa de la seva parella cada temporada de vacances per gaudir amb la seva mare a Espanya. La filla de Jesulín d'Ubrique manté una relació amb un jove anglès a la ciutat que va veure néixer el nòvio d'Andrea.

 

Així, la filla de Belén Esteban s'ha de separar del seu xicot cada vegada que ve a veure la seva mare. Belén Esteban no seria capaç de mantenir una relació a distància com ho ha de fer la seva única filla, en algunes ocasions. Tot i això, Andrea i el seu nòvio, Daniel Wozza, ja van pel tercer any de relació.