Primer pla de Fran Rivera parlant amb la premsa

Fran Rivera se n'adona per la premsa: la seva cunyada torna a estar soltera

Segons sembla, la diferència d'edat podria haver jugat un paper decisiu en la separació de la parella

Fran Rivera, que està en plena guerra amb Isabel Pantoja pels objectes del seu pare, acaba de rebre una mala notícia. De fet, pot ser que s'hagi assabentat per la premsa perquè ha estat una cosa inesperada. El que ha conegut és que la seva cunyada torna a estar soltera.

Sí, Sibi Montes, la germana de la seva dona (Lourdes Montes), ha posat fi a la seva història d'amor amb el torero 'El Tato'. Una ruptura que ha enxampat tothom per sorpresa. 


Aquests dies és quan s'ha fet públic a través de la revista 'Hola!' que Sibi i 'El Tato' ja no estan junts. La seva ruptura ha deixat a tots perplexos, perquè semblava que la relació anava molt bé i que estaven molt felices. Bona mostra d'això és que van passar la Nit de Nadal amb la família d'ella. Això sense oblidar que la jove li va dedicar unes belles paraules al seu noi al novembre pel seu aniversari.

Paraules que va compartir a través d'una publicació en Instagram i que deien coses com ara «Moltes felicitats, una volta més al sol i amb ella una volta més al teu costat». No obstant això, sembla ser que aquesta aparent felicitat no era del tot certa.

La separació ha arribat després d'un any i mig de relació i, pel que sembla, de forma consensuada. És a dir, els dos han estat d'acord a trencar. Això sí, de moment no se sap el perquè han optat per prendre camins separats en la vida. No obstant això, hi ha rumors que indiquen que podria haver influït la diferència d'edat que existeix entre ells. I és que el torero compta amb 48 anys i ella té només 28.

Una història d'amor aparentment perfecta

A l'agost de 2019 va ser quan 'El Tato' i Sibi Montes van començar a sortir. Es van convertir en parella i des del primer moment van mostrar una gran connexió. Complicitat, afecte i compressió van ser les claus de la seva història des del començament. Això sense passar per alt que compartien aficions i maneres d'entendre la vida.

Ells es mostraven feliços i també ho estaven les persones del seu entorn. En concret, la família de la jove estava encantada de veure-la tan bé. Per això, van acollir en el seu si ràpidament al torero, que, a més, és un gran amic de Fran Rivera. És més, la mateixa Lourdes Montes va arribar a manifestar temps enrere del seu cunyat que «l'estimem molt. És un més de la família».

Tant és així que, en més d'una ocasió, es va poder veure públicament a les germanes amb les seves respectives parelles gaudint de sopars i esdeveniments. I és que l'harmonia i el 'bon rotllo' entre ells era evident.

Nova garrotada sentimental

Amb aquesta ruptura, 'El Tato' i Sibi Montes sumen un nou revés sentimental a les seves respectives vides. I ja en porten uns quants. Ella, per exemple, precisament l'any 2019, va posar fi al seu matrimoni amb Álvaro Sanchís, amb el qual havia passat per l'altar en 2017.

El destre, per part seva, també ha estat casat. En concret, va ser espòs de Pilar Tormes des de 1997 a 2009. Amb ella té dues filles: Pilar, de 19 anys, i Manuela, de 16 anys. No obstant això, després d'aquest divorci va iniciar una relació amb l'ex Miss España Raquel Revuelta. Amb ella va estar sortint cinc anys, fins a 2015.

Ara, com hem esmentat, els dos sumen un nou fracàs sentimental, que sembla que no té ja tornada enrere. No obstant això, de moment, cap dels protagonistes s'han manifestat sobre aquest tema. No han confirmat la separació ni tampoc han parlat de si és possible una reconciliació.