Kiko Rivera ho revela: el dineral que li deu Isabel Pantoja

El fill de la 'tonadillera' explica en una entrevista per a 'Lecturas' que té molts motius per a denunciar a la seva mare

El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana
Kiko Rivera ho revela: el dineral que li deu Isabel Pantoja| Instagram @riverakiko

Mila Ximénez no s'equivocava quan va anunciar que la nova entrevista a Kiko Rivera seria demolidora. Després de dos mesos des que va decidir treure a la llum el que la seva mare va fer amb l'herència de Francisco Rivera (Paquirri), ara, el fill d'Isabel Pantoja explica en exclusiva per a la revista 'Lecturas' com està la situació familiar, i aporta noves dades sobre el dineral que li deu la seva progenitora.

El DJ confessa que no ha mantingut contacte amb la seva mare des que va fer públic els secrets més ben guardats de l'artista i el dolor que li produeix tot el que ha passat: «És tan dur ser orfe sense ser-ho!», revela en l'entrevista, assegurant que li costa un món no aixecar el telèfon i parlar amb ella: «He hagut d'esborrar el número de telèfon de la meva mare per no trucar-li».

«La meva mare em deu 3 milions d'euros»

A la reveladora entrevista, Kiko Rivera ha donat més detalls sobre els problemes econòmics als quals ha d'enfrontar-se a conseqüència dels estratagemes que la seva mare va fer quan aquest va complir els 18 anys, explicant que Isabel Pantoja li deu «3 milions d'euros». Una quantitat suficient per tenir «motius per denunciar-la». Tot i això, és una cosa que Kiko vol evitar de totes totes: «No vull ficar-la a la presó», ha assegurat.

Concretament, ha explicat que quan la seva mare va haver d'abonar la fiança per poder lliurar-se per un temps d'entrar a la presó, ell va signar una hipoteca per valor d'1,2 milions d'euros per a ajudar-la, ja que aquesta era la quantitat que necessitava. Però, el que més va cridar la seva atenció va ser el fet d'assabentar-se que tant el seu oncle, Agustín Pantoja, com la seva mare van demanar més diners a amics i afins: «Per què m'heu fet signar per demanar uns diners que ja teníeu? On són aquests diners?»,  es pregunta Kiko Rivera.

El que acabaria sumant la quantitat desorbitada que Isabel Pantoja li deu al seu fill, seria el repartiment de l'herència de Paquirri. Així, sembla que la 'tonadillera' se les va enginyar per modificar la part que li corresponia al seu fill, quedant-se una mica més del que li corresponia a ella com a dona del torero. Si Kiko Rivera vol recuperar els diners, només li queda una via: la legal.

«Els meus advocats em diuen que l'única solució és la querella contra la meva mare. Però no puc. Suposa que ha comès algun delicte. Té antecedents penals». De moment no entra en els plans del DJ portar a la seva mare davant de la justícia, ja que tem que les seves accions puguin fer que la cantant acabi a la presó. Té prou motius per fer-ho, però per principis no vol fer aquest pas.

L'estat actual d'Isabel Pantoja

Kiko Rivera ha explicat que poc sap sobre com es troba la seva mare realment. Fa dos mesos que no ha parlat amb ella i el fet de no passar la nit de Cap d'Any a Cantora, va ser una cosa que el mateix DJ va sentir profundament, ja que era una cosa que feia des que té ús de raó. En aquest sentit, el marit d'Irene Rosales fa una profunda i dolorosa reflexió sobre la seva absència a Cantora: «Potser he estat una nosa entre el meu oncle i la meva mare, i ara és quan estan a gust».

Només unes poques persones han pogut parlar amb Isabel Pantoja, entre elles la seva germana, Isa Pantoja, i la seva cosina, Anabel. D'elles ha pogut conèixer la situació actual de la seva mare: «La meva cosina i la meva germana em diuen que està de puta mare, que està més prima, però que és normal», una informació que contradiu la d'altres persones: «Una amiga em diu que està fatal».


Comentaris

envia el comentari