Imatge d'arxiu de Kiko Matamoros

Kiko Matamoros confirma que quan més va consumir va ser al costat de Makoke

El col·laborador ha detallat la dependència que li han provocat les drogues

Ahir, 'Sálvame' va convidar a Kiko Matamoros a seguir furgant en les confessions que va fer el passat diumenge al 'Deluxe', admetent davant el polígraf les seves fortes addiccions a la cocaïna. El mateix col·laborador es va obrir en canal i va confessar que és cocaïnòman des dels setze anys, una addicció a la qual segueix enganxat i que no ha interromput pràcticament cap moment.

Aquesta era la primera vegada que el col·laborador deia públicament que és víctima d'un consum compulsiu, i aquesta confessió no va venir sola. La van acompanyar dades molt reveladores i que ahir van seguir ampliant-se amb la participació del col·laborador. Entre tot el que es va explicar, Matamoros va dir que tot això no va agafar a Makoke per sorpresa i que no li va ensenyar res de nou.

En aquesta tarda i respectant l'horari infantil, Matamoros va confessar que els moments en què més ha consumit han estat durant els anys amb els quals va compartir parella i matrimoni amb la col·laboradora de 'Viva la vida'. De fet, Jorge Javier Vázquez li ha preguntat si la seva llavors dona l'animava a deixar-ho i el col·laborador ha estat clar, mai li va demanar que ho fes i ho acceptava com a tal.

Segons ell, en la droga trobava un aliat davant els problemes que hi havia al seu matrimoni, tant és així que el col·laborador ha explicat que depenia totalment del consum per poder tenir posteriorment sexe. D'aquí a què, temps enrere, afirmés que va arribar un moment en què no li semblava atractiva i, fins i tot, li provocava rebuig la seva dona.

Ara hem sabut que aquest rebuig venia motivat per la falta de gana del col·laborador i que sempre, segons ell, compensava amb aquest consum. La veritat és que les xarxes han esclatat quan el col·laborador ha intentat justificar aquest consum, al·legant que ha alternat la cocaïna amb una bona alimentació i sobretot baixa en greixos.

Els internautes no han donat crèdit a aquesta afirmació. Davant d'això, el presentador del programa ha dit que ha estat valent confessant les seves addiccions, però que en cap cas aquesta exposició es pot entendre com una cosa del que presumir, ja que no es pot promoure mai l'ús d'aquestes substàncies.

Makoke seria la mà que bressola el bressol

Kiko Matamoros té clar que darrere de les informacions que s'estan publicant sobre ell i els xantatges que està rebent sobre certes dades seves, venen motivats per la seva exdona i també per persones que formen part del seu entorn més proper. A més, el col·laborador no té problema a assenyalar als amics de Javier Tudela com els responsables dels insults que se li van propinar durant un directe que es va fer des de la porta del restaurant del fill de Makoke.

Haurem d'esperar fins al cap de setmana perquè Makoke reaparegui al plató de 'Viva la vida' per donar totes les explicacions i si ho considera, defensar-se dels atacs que està llançant el seu exmarit. Recordem que la col·laboradora va participar dissabte passat en el seu programa i va marxar a la meitat de l'emissió, en considerar que estava superada per la situació.

Segons sembla, el diumenge també se l'esperava, però aquesta va donar l'espantada per resposta, segurament per la por del que pogués explicar el seu exmarit en el polígraf que anava a concedir poques hores després. Ahir, Matamoros va llançar un missatge per Makoke, dient-li que per saber tocar el piano, és important primer pujar la tapa i després baixar-la sense que t'enxampis els dits.

D'aquesta manera, dona a entendre que potser ella també té coses a callar i que podria ser un bon moment per parar i no enterbolir encara més la situació. Ara la pilota està sobre la teulada de Makoke i veurem si decideix seguir tirant llenya al foc o si bé, treu el peu de l'accelerador apostant per una convivència.