Isabel Pantoja al concurs de Telecinco 'Idol Kids'

Isabel Pantoja prepara la seva tornada a Telecinco vetant a Jorge Javier Vázquez

Un expert en televisió revela noves dades sobre la tornada de la cantant a la televisió

Isabel Pantoja no troba el moment per aixecar el cap. Des que el seu fill Kiko Rivera decidís tirar de la manta i destapar els secrets més ben guardats de la seva mare, molts d'ells relacionats amb l'herència de Paquirri, aquesta ha evitat comparèixer públicament. Així, callant-se totes les seves respostes, que només han arribat en comptagotes a través d'alguns col·laboradors de televisió i que exerceixen de portaveus de la 'tonadillera'.

De fet, tots els ulls estan posats en el retorn a la televisió, una tornada que, segons sembla, no és voluntària, ja que rostres de Telecinco com a Belén Esteban asseguren que la cantant ha de proporcionar una última aparició en la cadena per poder complir el contracte milionari que va signar temps enrere amb el màxim responsable de 'Mediaset'.

Després que Isabel Pantoja acabés de gravar les seves intervencions en 'Idol kids', no ha tornat a trepitjar les instal·lacions de la cadena i, si abans era molt més fàcil que participés en algun programa per saldar el seu contracte, la seva actual situació familiar dificulta molt que compleixi el seu contracte. La cantant evita les càmeres i no vol saber res de tot aquest assumpte, mentre que els seus fills segueixen tirant llenya al foc i contribuint al desprestigi d'Isabel.

No obstant això, fa unes setmanes, es va confirmar a 'Sálvame' que la tornada d'Isabel estava molt a prop i que es trobaria preparant la seva tornada per complir amb la seva paraula. Ara, ha aparegut una informació que està corrent com la pólvora per les xarxes i que apuntaria cap a una imminent tornada d'Isabel Pantoja al canal principal de 'Mediaset'.

L'expert en televisió Marc Casasola llança unes preguntes a l'aire, on ens fa reflexionar i ens recorda que a Cantora està vivint una persona vinculada amb una col·laboradora de Telecinco. Doncs bé, aquesta persona seria el pas previ al fet que la Pantoja concedís la seva última aparició en la cadena.

Efectivament, si furguem una mica sobre les persones que es troben dins de la casa de la cantant, es descobreix que la cunyada de Cristina Tàrrega, col·laboradora de 'El programa de Ana Rosa', és l'encarregada de les cures de la mare de la cantant i que va arribar allà gràcies a la bona amistat que hi ha entre Isabel Pantoja i la periodista.

Així doncs, Casasola apunta que faria mesos que la col·laboradora seria el vincle entre la cantant i la cadena, preparant així la seva tornada i que, per estrany que sembli, té molts trets ja tancats.

Ana Rosa Quintana trauria la cadira a Jorge Javier Vázquez

D'aquestes converses i sempre tenint en compte les dades que han començat a circular a través de les xarxes, les negociacions anirien encaminades a apartar Jorge Javier Vázquez, un dels rostres que ha contribuït al desprestigi de la cantant, presentant els especials de 'Cantora, la herencia envenenada'.

Amb aquest moviment, Ana Rosa Quintana seria l'encarregada de presentar aquesta entrevista exclusiva i que formaria part d'un programa especial que s'emetria de forma separada del programa matinal de Quintana. Aquest es passaria al 'prime time' de la cadena, assegurant així la màxima audiència possible.

De mentre, a l'espera de saber si aquesta informació és certa o no, sembla que en totes aquestes negociacions no s'hauria posat sobre la taula el nom del presentador de 'Sálvame', negant-li així l'opció de liderar un format dels molts que acostuma a presentar, i que acaben implicant molt bones dades d'audiència per a la cadena.

De totes maneres, l'última paraula la té Paolo Vasile, el màxim responsable de 'Mediaset' i responsable del contracte milionari que es va signar amb la cantant. Per tant, les gestions que s'estan realitzant podrien quedar en paper mullat si l'empresari considera que no s'ajusta als plans que ell tenia amb la cadena.