Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de Fabiola Martínez i Bertín Osborne

Més problemes per a Bertín: «Les seves filles estan enfadades»

Consideren a la veneçolana una més de la família

Imatge d'arxiu de Fabiola Martínez i Bertín Osborne
Més problemes per a Bertín: «Les seves filles estan enfadades» | Europa Press

Aquests últims dies, la notícia bomba ha estat la separació de Bertín Osborne i Fabiola Martínez, la qual ha sigut, sens dubte, absolutament inesperada i que s'ha produït després de catorze anys de matrimoni i vint anys de relació. Això sense passar per alt que tenen dos fills en comú: Kike i Carlos.

Aquesta ruptura està sent molt dura per a tota la família i, especialment, per a les tres filles grans del cantant (Claudia, Alejandra i Eugenia). Tres dones, fruit del matrimoni d'aquest amb la ja desapareguda Sandra Domecq, que estan enfadades amb el seu pare, ja que no entenen el divorci i estimen moltíssim a la veneçolana.

El malestar de les filles de Bertín

Mitjançant un comunicat és com l'artista i presentador ha confirmat la seva ruptura amb Fabiola. Un comunicat on deixa clar que aquesta s'ha produït bàsicament per problemes de convivència, tant és així que ha afirmat de forma contundent que no hi ha terceres persones.

D'aquesta manera, ha anunciat la separació, de la qual ja prèviament eren coneixedores seves filles grans, encara que no estan contentes amb aquesta. És més, segons la revista 'Semana', estan molestes amb el seu pare.

Públicament, les joves han estat molt diplomàtiques. Així, Eugenia Osborne, que és 'influencer', davant els mitjans ha dit: «Aquestes coses no s'esperen, però estem bé. Són molts anys i ens estimem tots molt. Jo ja crec que som una família que sempre hem demostrat que en les adversitats estem molt units».

És més, no ha dubtat a tenir unes paraules d'afecte cap a Fabiola: «És família nostra i això no canviarà». Precisament, per aquest respecte i afecte que li tenen a la veneçolana, és pel que s'han molestat amb el seu pare, ja que no entenen que l'hagi perdut.

La relació entre Fabiola i les filles de Bertín Osborne

'Semana' ha exposat en el seu últim número que ha contactat amb l'entorn de la família, el qual li ha deixat clar que en privat les joves han manifestat al seu pare l'enuig pel qual han passat. I és que estimen a Fabiola moltíssim, i tenen clar que sempre ha estat al seu costat quan ho han necessitat i, a més, és la mare dels seus germans petits.

Així mateix, el cercle familiar ha revelat al mitjà que l'encara dona de Bertín i les filles d'aquest «es porten de meravella. Tenen una connexió molt bonica i és habitual que quedin elles soles o per veure els seus germans». Mostra d'aquesta estreta relació són sopars que Fabiola i el seu encara marit han tingut amb alguna de les joves. Uns sopars que no van dubtar a compartir mitjançant fotografies en xarxes socials.

El missatge indirecte de suport a Fabiola

Aquesta separació està generant molta polèmica. Així, han tornat a cobrar protagonisme antigues declaracions d'infidelitat del cantant, però aquí no ha quedat la cosa, sinó que també ha adquirit rellevància una publicació d'Eugenia Osborne al seu compte d'Instagram, que ha estat vista com un 'gest de complicitat' cap a Fabiola Martínez.

Ens estem referint a una publicació en la qual la jove mira somrient a la càmera i que ha acompanyat del següent missatge: «Mai has de perdre el somriure. Passi el que passi, somriu».

No obstant això, hi ha qui creu que aquestes paraules han anat directament per Bertín Osborne. D'aquí que els seus seguidors li hagin deixat comentaris al respecte com ara els següents:

  • «Un petó gran per al teu pare. Anima'l».
  • «Molts ànims per a la família».
  • «Ho sento molt. Una abraçada forta per Bertín».
  • «Que el somriure mai us falti».
  • «Encara que hi hagi una separació, tots vosaltres sabreu mantenir la família unida. Sou tots molt grans en el sentit ampli de la paraula i Kike i Carlos s'ho mereixen».