La cantant catalana 'La Pelopony' davant del mar, en una imatge compartida al seu Instagram

La Pelopony perd els papers per les restriccions a Catalunya: «A veure si em moro»

La cantant catalana ha fet saltar l'alarma entre els seus seguidors

La catalana Yolanda Gallardo, més reconeguda pel seu nom artístic La Pelopony, ha compartit un missatge molt pessimista al seu compte d’Instagram. Si bé la cantant és coneguda pel seu sentit de l’humor i la seva ironia, en aquesta ocasió la última publicació compartida ha fet saltar les alarmes entre els seus seguidors.

La que va ser concursant de ‘Supervivientes’ ha donat la seva opinió personal sobre la situació de la pandèmia. Ella, com milers de ciutadans més, comença a estar farta de no veure una llum al final del túnel i que les mesures imposades semblin no estar tenint efecte.

Salta l’alarma per La Pelopony: «Això ja no és vida»

Però tot i que tothom està en una situació delicada per la situació de la pandèmia, el missatge compartit per la Pelopony bé podria ser una nota directa pels seus seguidors. Amb moltes faltes d’ortografia i amb el seu propi estil, la cantant de Sabadell escrivia així al seu Instagram: «Vivint per viure... Estic tan farta dels polítics, del virus i de la Generalitat de Catalunya», comentava sota una fotografia de la seva cara. «Desitjant a veure si em moro, perquè ja estic morta en vida... Perquè això ja no és vida. No visc, sobrevisc».

Aquestes paraules han fet saltar l’alarma entre els seguidors de la cantant, qui no han dubtat en deixar-li els seus millors desitjos als comentaris: «Falta poc, nena! Una reina mai mor», «Mai et donis per vençuda en tot allò que et proposis, perquè ho aconseguiràs», «Molta força, ‘pelitos’».

La Pelopony critica la feina del ministeri de Sanitat

Tot i aquesta publicació amb caire pessimista, La Pelopony es troba en aquest moment promocionant la seva última cançó amb videoclip: ‘Vampiros’. Mentrestant, també utilitza les seves xarxes socials per reivindicar unes mesures més exhaustives per paralitzar definitivament el virus.

El passat mes de desembre li llençava un missatge al ministre de Sanitat, Salvador Illa, utilitzant el seu compte de Twitter: «Ministre de Sanitat! El metre ple de gent ben juntets! Però en el gimnàs que fem cardio amb mascareta i quatre metres i paravents i tot i així... Que els gimnasos dels centres comercials tanquin... La empresa de l’estat facturant sempre però a les altres empreses que les fotin...», lamentava a les xarxes socials.

Tot i ser molt conscient de les mesures a adoptar per no contagiar-se de coronavirus, Yolanda Gallardo ja va protagonitzar algun xoc entre ella i els Mossos d’Esquadra després que el passat mes de març, ja declarat l’estat d’alarma, la cantant va compartir uns vídeos on manifestava que se saltaria el confinament domiciliari. A conseqüència d’aquestes imatges, els Mossos d’Esquadra van localitzar-la i van multar-la per la seva irresponsabilitat.  La seva justificació va ser que ella era una persona molt esportista i sino sortia a caminar el seu cos s’afluixaria i això no era bo en aquest moment: «Què passa si tinc un atac d’ansietat fort, he d’anar a l’hospital i allà agafo el coronavirus?». Ara, mesos després, sembla que s’ha acabat rendint a la pandèmia i només espera, com la resta de la població, que tot això acabi al més aviat possible.