Laura Escanes posant en un photocall

Laura Escanes, criticada a la xarxa pel seu nou tatuatge: «Sembla de la presó»

La 'influencer' i esposa de Risto Mejide ha rebut moltes crítiques a Instagram

La 'influencer' Laura Escanes ja acumula 1,5 milions de seguidors a Instagram i, per tant, tot el que fa sempre està en el punt de mira. Així doncs, la parella de Risto Mejide és notícia pel nou tatuatge que s'ha fet i que ha rebut moltes crítiques. 

El nou tatuatge de Laura Escanes

A la jove barcelonina, de 24 anys, li encanta decorar-se el cos amb tatuatges. De fet, s'ha fet un nou tatuatge dedicat a la seva filla, Roma. Per aquest motiu, no ha dubtat en tatuar-se la data de naixement de la petita: 02-10-2019. Així, tal com ha mostrat en una foto que ha publicat a Instagram, s'ha fet el tatuatge entre els dits anular i índex de la mà esquerra.

Laura Escanes ha acompanyat la fotografia amb el següent comentari: «El millor dia de la meva vida. En la meva pell. El meu diari». Això sense passar per alt que ha exposat que el tatuador ha estat Iván Casabò.

 

Les crítiques a Instagram

La publicació ha aconseguit reunir més de 72.000 'm'agrada', entre els quals hi ha el de l'actriu Blanca Suárez, i més de 300 comentaris. Així doncs, hi ha incondicionals de Laura Escanes que no han dubtat en escriure bons comentaris: «Senzill i bonic» o «Que bonic! És preciós».

No obstant això, no podem negar que molts dels seus seguidors han rebutjat el tatuatge. L'han criticat perquè no els agrada el seu aspecte o el lloc en què s'ha tatuat:

  • «Sembla un tatuatge de la presó... Jo me l'hauria fet al clatell o al canell».
  • «Noooo, a la mà nooooo».
  • «Buf. Que dur el tatuatge».
  • «No m'agrada que el tatuatge sigui a la mà, queda com brut. No ho sé, podries haver-t'ho posat en un altre lloc».
  • «Doncs jo el porto al meu cor, que és on cal portar-lo. La resta és 'postureo' de cara als altres».
  • «Ets molt bonica i m'encantes, però el tatuatge aquí... no ho veig».


Laura Escanes, una fan incondicional dels tatuatges

Tot i els comentaris en contra que ha rebut Laura Escanes sobre aquest tatuatge, ella està feliç. De fet, la 'influencer' va fer-se el primer tatuatge fa vuit anys i ara té tot el cos ple de tatuatges. Segons ha explicat, es va animar amb una altra persona molt especial i va tatuar-se el títol d'una cançó d'Adele: «One and only».

Després d'aquest primer tatuatge, ja no va poder parar. En la seva pell porta escrita la paraula 'Karma', el dibuix d'una rosa en un dels seus braços i unes coordenades, entre altres. No obstant això, el tatuatge més singular és la signatura del seu marit a una de les natges.